No dnes som zistila ze som tehotna :( podla testu kde je ciarka druha slaba
Už mam vybraté aj antibiotika aj probiotika a teraz neviem čo mám robiť :(
Trochu teraz cítim tlaky v brusku :(
Nemusis to davat anonymne lala...a nie, test ti nepotvrdil tehotenstvo, nemusis zakladat dnesnu tisicu temu
V predoslej diskusii si pisala ze si antibiotika nebrala..tak ako to vlastne je? @lala0950 ,pisala si ze si ich v piatok este len vybrala z lekarne,tak ako si ich mohla uz vsetky vybrat? A to ze si tehotna este nemas od dr potvrdene....Mas iba test ktory po 15 minutach ukazal druhu ciarku,v case ked uz nieje platny...tak ako???
Boze lala 🤦♀️
@amelia000 kto?
Boze nemam slov 🤣 vsak niesme blbe aby sme si nespojili dokopy ze kto si ...
Začni brať antibiotiká.Tehotná pravdepodobne niesi.Test nebol pozitívny,ale neplatný.Ak niekedy ten test chceš mať pozitívny, tak tie antibiotiká začni hneď užívať.
S ureiplaz ou je velmi tazke otehotniet. Robi sa medzi poslednymi vysetreniami ked je problem s plidnostou.
Mne ju urobili kvôli ranným bolestiam podbruska a tehotna mozem byt lebo mi vravela gynekologicka ze keby som náhodou tehotna nemam brat antibiotika
Dnes rano si si nerobila test este?
@sisa_s nie
@luciannka83 dá sa otehotnieť skôr ide o to že nemusí sa udržať .som živý príklad ktorá aj napriek dobratiu ATB stále mám a tehotná som ostala s tabletkami na udržanie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.