Astma a otehotnenie.

emuska888
24. feb 2020

Ahojte, chcem aa opytat ci tie, ktore ste astmaticky ste mali problem otehotniet ? Dakujem

rebekamarcusko
24. feb 2020

Ahoj, nie nemala. Mam dvoch synov. Síce sme sa vtedy nesnažili a prišlo to samé, nebol s tým problém. Teraz sa snažíme 2.mesiac o tretie babo, tak uvidíme dokedy to bude trvať. 😊

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
emuska888
autor
24. feb 2020

dakujem dievcata 🙂

emuska888
autor
24. feb 2020

lebo tu niekde som citala ze treba telo zbavit kortikoidov ktore au v tych sprejoch len to by som sa asi zadusila

tanuuulka
24. feb 2020

@emuska888 ja mam este aj stitnu nefunkcnu (beruem lieky) a silnu astmu a nebol problem (mame 2 deti). Ved inhalatory su lokalne 🙂

strapec
24. feb 2020

@emuska888 keď som bola na alergologii na začiatku tehotenstva, povedali mi, že majú aj mamičky s astmou, ktoré normálne pokračujú aj v liečbe ktorú majú, takže no stress 🙂

majamat
24. feb 2020

ja mam diagnostikovanu chronicbronchitidu. prejavuje sa to suchym zachvatovym kaslom. a problem s otehotnenim nebol. sestra ma astmu a trvalo jej to 1,5r,a le uz mala po 40.tke, ize dovodom moze byt skor vek. a plus sa lieci na znizenu funkciu stitnej zlazy.

jelka21
24. feb 2020

Ja som tiez astmatik, problém nebol a dokonca po druhom porode sa mi astma tak nejak uspala ...uz neberiem ziadne lieky ani spreje 😃😃😃

tulipan43
26. feb 2020

Ani ja som nemala, mám tri deti a štvrté osvojene

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre