Dievcata, nezhejtujte ma. Meriam prvy raz. Asi mam pozitivny ovulacny test a teraz co?:D kedy je najlepsie mat sex?
Posielam pre istotu foto ci som to dobre vycitala
@ivkarel dnes kedy? Hned alebo staci aj vecer? Lebo teraz som spravila test a chystam sa do prace:D
Ale rano si ovulacne testy nesmies robit... a urcite nie z ranneho mocu...musis idealne po 10tej... pozitivny je, ale ci je to z ranneho mocu relevantne to odcitavat, skor nie ako ano...
@anjelicek26 preco nie? A kedy mam spravit dalsi teda? Dneska mi vyrazne klesla bazalna takze o take 2 dni ju realne cakam. Aj by to sedelo podla dni cyklu.
Len neviem kedy nacasovat to snazenie
Spermie preziju 2-3 dni...takze snazte sa dnes-zajtra a bude to ideal, ale fakt si ten test rob neskor, nie z ranneho... moze to sediet - ale nemusi... pisu to aj na testoch.
@anjelicek26 oki dneska skusime, len som myslela ze ci pozitivny ovulacny neznamena ze mame na to skocit hned :D ale to uz teraz nestihame
Ja mavam ovulku po pozitivnom ovu teste po tych 36h +/- aspon co mam teraz sonom odsledovane...ale to ma kazda inak... ale tak cim skor tym lepsie, spermie vydrzia aj 2-3 dni...
Mne sedí aj prvý ranný moc keď je pozitívny 🙂
@anjelicek26 ked je pozitivny, tak je proste pozitivny, je jedno ci robila rano, ci vecer. Neodporuca sa testovat rano, lebo sa tak lahko zmeska pozitivnost testu, rano byva este negativny, a pozitivny az v priebehu dna, co zena testujuca rano lahko zmeska. Ale urcite plati to, ze tento je pozitivny.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Dnes a zajtra 🙂