Ahojte.Poradte mi prosim Vas,neviem co mam robit. 4.3 som bola na cisteni,a pan DR mi predpisal antikoncepciu(Sofine) na posilneniena 3 mesiace,a beriem aj calibrum babyplan.mam zacat brat HAK alebo nie?cheli by sme zacat snazilkovat ale ked budem brat HAK tak po tom bude treba ajapauza alebo mozeme hned po vysadeny? Dakujem
ja by som HA nebrala,aj keby som mohla/nemôžem pre problémy s krvou/Bola som na čistení 15.11./Bohužiaľ MA/Potom som mala 2x menzes a teraz som v 8tt.Aj keď mi lekár povedal,počkať 3 cykly,vôbec sme nečakali.Ozaj sa potvrdilo,že po čistení je väčšia šanca.Ja som verila tomu,že keď bude telo pripravené,vajíčko sa uchytí.Príroda je mocná čarodejka a ľudské telo "najdokonalejší stroj"a ešte som čítala,že pauza po HA by mala byť.
ahoj.no ja som bola kvôli potratu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anika26 Aj ja som mala po cisteni 3 mesiace HAK. Vraj na upravu cyklu a na upravenie maternice. Hned potom sme zacali snazilkovat. Je to ale na tebe, ci si ju das.