Antikoncepcia po čistení a snažilkovanie

anika26
22. mar 2013

Ahojte.Poradte mi prosim Vas,neviem co mam robit. 4.3 som bola na cisteni,a pan DR mi predpisal antikoncepciu(Sofine) na posilneniena 3 mesiace,a beriem aj calibrum babyplan.mam zacat brat HAK alebo nie?cheli by sme zacat snazilkovat ale ked budem brat HAK tak po tom bude treba ajapauza alebo mozeme hned po vysadeny? Dakujem

evakva
22. mar 2013

@anika26 Aj ja som mala po cisteni 3 mesiace HAK. Vraj na upravu cyklu a na upravenie maternice. Hned potom sme zacali snazilkovat. Je to ale na tebe, ci si ju das.

sisi31
22. mar 2013

ja by som HA nebrala,aj keby som mohla/nemôžem pre problémy s krvou/Bola som na čistení 15.11./Bohužiaľ MA/Potom som mala 2x menzes a teraz som v 8tt.Aj keď mi lekár povedal,počkať 3 cykly,vôbec sme nečakali.Ozaj sa potvrdilo,že po čistení je väčšia šanca.Ja som verila tomu,že keď bude telo pripravené,vajíčko sa uchytí.Príroda je mocná čarodejka a ľudské telo "najdokonalejší stroj"a ešte som čítala,že pauza po HA by mala byť.

anika26
autor
26. mar 2013

@sisi31 dakujem zvazim to,len co mi povie lekar ked nebudem brat. 🙂

anika26
autor
26. mar 2013

@evakva
@evakva dakujem

julka82
31. mar 2013

@anika26
@evakva kočky prečo ste boli na čistení? Bolo to kvôli potratu, alebo na odporúčanie dr.? Moja kamoška mala za sebou niekoľko potratov, snažilkovali 6 rokov. Potom ju dr poslal na čistenie a hneď sa im zadarilo 🙂. Už majú dve krásne detičky 🙂.

anika26
autor
31. mar 2013

ahoj.no ja som bola kvôli potratu.

anika26
autor
31. mar 2013

@evakva a este by som sa chela spytat HAK si zacala brat az ked si dostala MS ?a kedy sa ti podarilo otehotniet? 🙂

evakva
31. mar 2013

@julka82 Bola som kvoli potratu. Hoci som zacala sama krvacat, nevyslo von vsetko a tak ma "docistovali"

evakva
31. mar 2013

@anika26 Mne HAK nasadili na kontrole po kyrete. Zacala som ju brat jned (necakala som na menstruaciu). Brala som ju 3 mesiace. Potom sme sa zacali snazit, merala som bazalnu teplotu a pila caje. Zadarilo sa za 5 mesiacov

anika26
autor
1. apr 2013

@evakva no aj mne nasadil na kontrole,zato som myslela ze treba cakat na menstruaciu,tak si ju asi hned dam. 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre