Ahojte mam úzkost aj depresiu beriem eliceu antidepresíva no chceli by sme babo.Brali ste niektore aj počas tehotenstva antidepresíva? Nám sa nedari asi koli mojej diagnóze 😒
Ahoj, moja kamoška brala počas tehotenstva AD a tiež mala obavy. Dr. jej však povedala, že sa nemusí báť, že sú aj iné ťažšie psychiatrické diagnózy a ženy majú deti (prípadne to preber aj so svojou Dr.). No a výsledok je ten, že má zdravého bystrého chlapčeka (už 9r.). V každom prípade a to je aj z mojej skúsenosti, je NAOZAJ treba sa uvoľniť a potom sa podarí. Skúsiť to brať tak, že ak sa bude mať podariť, tak sa podarí.... Aspoň to skús 🙂
@stellarstar brala som ich potom vysadila a znova som si ich musela nasadiť koli stavom🤦♀️
Ahoj ja som brala eliceu a ked som zistila, ze som tehotna, tak som vysadila 🙂 to uz su skoro 3 roky a odvtedy ju neberiem
je lepšie to brať, aby si bola počas tehu v pohode, než sa trápila úzkosťami a ideálne je byť už teraz, ako bábo skúšate, dobre nastavená na lieky
No ono sa asi treba dať najprv dokopy po všetkých stránkach, a to samozrejme aj psychicky musíš byť absolútne OK, aby si otehotnela. Jasné, že to môže byť kvôli tomu, že sa vám nedarí 🙂
@jessi06 psychiatrické lieky nemajú na otehotnenie žiaden vplyv . Keď môže otehotnieť schizofrenička, ktorá berie denne 10 liekov, nevidím problém prečo by to nešlo u teba. Berieš lieky zo skupiny SSRI, ktoré nebránia ani v ovulácii a v prípade tehotenstva sa môžu brat stále samozrejme po konzultácii so svojim lekárom (psychiatrom). 🙂
Psychiater mi na kázal po otehotneni vysadiť lieky úplne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@jessi06 môže byť že sa nedarí kv liekom