Mam taky problem ktory si neviem vysvetlit
Nakolko beriem tabletky na podporu ovulky a niekolko krat som mala potvrdenu ovulku lekarom tak si nemyslim ze ide o anovulacny cyklus
Ovulacne testy si robim od 15DC ciarky boli stale silnejsie ale nedostala som sa k vrcholu prikladam fotku najsilnejsieho ovu testu
Potom ciarka slabla dnes som 21DC
Posledny najsilnejsi ovu test som robila o 22:00
A dalsi na druhy den o 23:00 a ten uz bol o trosku slabsi
Je mozne ze som len vrchol presvihla alebo ide o Anovulacny cyklus ??
Nemeriam si teplotu kazdy mesiac zacinam a nikdy nezacnem Takze vobec neviem
Nacom som
Mne tiež na ovulačnom teste nikdy čiarka nestmavla do farby kontrolnej. Som to asi po 2 mesiacoch vzdala a testovaním. A čo sme sa o tomto rozprávali medzi dievčatami, tak 3 kamarátky mi povedali, že im ovu testy nikdy neukázali pozitívny výsledok. Všetky 3 už majú deti.
Babule, uz tri dni mi nejde pridat príspevok. Mam na vas otazku ohladom príznakov. Mam na mysli phladne jedla. Uz tri dni citim jedlo ktore ani nieje v mojej pritomnosti. Viem ze o nechutenstve alebo prehnanej chuti sa pisalo dost ale o tomto som fakt nic nenasla. Iuz tri dni sa v robote pytam ci pili mlieko jedli segedin alebo robili kura.. Je to mozne alebo som ja vadna.. Samozrejme nikto nic to len ja citim. Dakujem vam ak si medzi tym kvantom prispevkoch vsimnete aj toto.
Mne sa osvedčili ovu testy od českej firmy GS... Držím ti palce 🍀
@kikulienkadd dakujem 🙂
@ruzicccka ... inak ja som sa 4 dni pred ms cítila čudne,kŕče,už už na spadnutie. V deň keď som mala dostať to ustalo,naobed som ti kúpila tehotensky test(GS 😂) a bol pozitívny poobede! Presne 2 týždne po pozitívnom ovu teste. A to mam diagnózu PCO,takže niekedy aj motyka vystrelí ako sa vraví... nevzdávaj sa !
@kikulienkadd aj ja mam PCO
Ale chvalabohu Ovulku a ms mam ... takze snad sa to raz podari v january som o babo v 7tt prisla tak dufam ze tento krat ak to vyjde bude vsetko v poriadku a hlavne aby to uz konecne prislo
Ako dlho sa pokúšate o bábo? Nám to trvalo skoro tri roky.
@laskamojajeidna 2 roky... v january som potratila
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@ruzicccka ahoj. Teplotu si nemeras? Je mozne, ze si to len presvihla.