Ahojte 😊 Prosim co by ste odporúčali pri snahe o bábätko? Momentálne mám femibion, ale ak sa nezadari tak chcem skúsiť alchemilku alebo inofolic. Aké sú vaše skúsenosti? Čo vám pomohlo a koľko to trvalo kým vyšli 2 čiarky? Cyklus mám pravidelný, ovu pekne vždy na 14.den (robim si testy), problém nemám zisteny ziadny preto by som chcela niečo co mi nerozhadze cyklus, ale len podporí 😊 dakujem
ja som mala pravidelny cyklus a zacala som pit alchemilku a totalne mi rozhadzala cyklus,takze za mna nie :/ ale u kazdej to prebieha inak,treba skusit 🙂
Ja som mala tiež pravidelný cyklus a tento mesiac som pila prvé dva týždne alchemilkový čaj a ovuláciu som mala až na 25. deň, žiadne príznaky, takže za mňa nikdy viac
nechapem naco ludia ktorí nepotrebuju nieco a piju beru to ? ved to je vyslovene na problemy .
@stastna17 Na to aby si sa pohoršila... predstav si, ja som tiež zdravá a nedarí sa mi otehotnieť, tak skúšam, čo by mi mohlo pomôcť, aby som sa konečne dočkala...
@a_alexandra_a tomu rozumiem, pisem a autorke ze je vsetko uplne ok a chce nieco pit , brat co ani nevie ci treba. My sme sa rok a pol snazili a prave alchemilka mi pomohla a hlavne lekar ktory mi povedal ako ju pit . To ze mas na 25. den ovulaciu je ok ja som otehotnela na 23.den cyklu . a pochybujem ze pri piti jeden mesiac ti poposuva cyklus , je to prave na upravu cyklu a pri pravidelnom piti aj mesiace po par mesiacoch moze zacat ucinkovt. to nie su hormony , zeby posuvali cyklus.
@stastna17 🙂 Každé telo je iné a to čo zaberie desiatim ženám, jedenástej nemusí, to by si mohla vedieť. Nechápem, na čo tu vyrývaš. Keďže som mala roky cyklus pravidelný a tento cyklus som zmenila len jednu vec a tá mi cyklus posunula o 11 dní, tak asi je jasné, kvôli čomu to bolo.
@a_alexandra_a preco by som vyryvala, su to iba bylinky , nic ine. ale ak ti to posunulo ok, nepi. predsa problem s otehotnenim treba riesit s lekarom .
my sme sa snažili skoro 2 roky - mala som aj inofolic, manžel folandrol, aj som pila alchemilkový čaj, aj som brala pupalku, progesteróny aj čipky, ktoré napomáhajú počatiu atd atd... a nič.. ale pomohol mi až Clostillbegyt.. je to vyslovene liek na predpis, ktorý (už si teraz presne nepamätám) predĺži ovuláciu či čo, podporuje aj tie vajíčka k činnosti a uvoľneniu.. berie sa to na 3 cykly a ked sa nepodarí, tak je pauza a potom zase... mne to zabralo na prvýkrát...
ale určite s tým má čo robiť aj tvoje nastavenie a psychika... až ked som bola zmierená s tým, že dieťa mať nebudeme a bolo mi to už jedno a užívali sme si život tak ako bol, tak to prišlo... aj ten clostillbegyt som netušila, že je na to.. myslela som, že mi to má len upraviť menštruáciu, kedže moje cykly mali 13, 60 aj 45 dní... no a ak všetko nakoniec dobre dopadne tak o týždeň tu už budeme mať náš poklad 🙂 všetko príde vtedy, kedˇmá.. najmä ak nemáš žiadne problémy 🙂
@veronika3110 aj nam tak isto uplne az clostil na druhy cyklus 🙂 ono su to silne hormony preto sa iba 3 cykly mozu brat. a neziaduci ucinok je viacpocetne tehotenstvo, my mame 10 rocne dvojicky z neho 🙂
Infolic je velmi fajn..brala som ho mesiac a stacilo😅
@stastna17 fííha, tak to som ani netušila .. :D ale aj kolegyňa otehotnela až s týmito liekmi.. takže niečo na tom bude.. 🙂 ja som si o nič nehľadala nič... dr. predpísala, tak som brala.. až potom som na nete našla veľa žien, ktoré tiež hovorili, že sa mi podarilo otehotnieť až s ním
@veronika3110 ani ja som netusila ze je taky neziaduci ucinok normalne to pise v letaku 😀 no tento liek podporuje ovulaciu a dozrievanie vajicok a ich produkciu, dava sa vacsinou zenam, ktore maju problem s ovulaciou alebo ju vobec nemaju , ale su to silne hormony preto sa beru iba kratko.
@stastna17 to si mala teda šťastie že to boli ,,len" dvojičky :D :D
@veronika3110 veru 😀
Mne z alchemilky zhnedli dost zuby... ale po vysadeni sa zasa vybielili postupne, cistenim kefkou... ja som ju brala na regeneraciu maternice po porode a po kyrete. Na otehotnenie by som to nebrala. Ona rast vystelky skor utlmuje. Berie sa aj pri silnej menstruacii
Ja som pila casto alchemilku, ale len nie kvoli tehotenstvu a prve sa nam podarill na prvy sup, minuky mesiac som tiez par cajov vypila a nic akurat som rada, ze som mala ovulaaciu prekvapivo oveeela skoor nez mavam kedze mavam 40-50dnove cykli a teraz len 32 tak sa tesim, skusim aj tento mesiac si dat a uvidim co to spravi
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no hlavne alchemilka sa pije iba do ovulacie a zisti si ako to je s infolicom, ale ak nemas ziaden problem, nic ine by som okrem kyseliny listovej nebrala.