Alchemilkový čaj a estrozin

miruuska
2. máj 2013

ahojte.chcem sa spytat mate niekdo skusenosti s uzivanim alcemilkoveho caju alebo estrozinu?pomohol vam?alebo je to zbytocne?

ja1985
2. máj 2013

@miruuska ahoj, ja som pila alchemilku na upravu cyklu... po vysadeni hak som mala rok cyklus uuuuuuuuuuuplne ale uuuuuupllne rozhadzany, raz 43 dni potom 32 potom zasa 47...alchemilku som zacala pit vo februari, od ovulacie do menstruacie, a hned prvy mesiac som dostala na 29. den...pila som ju tri mesiace , cyklus ukazkovy...tento cyklus som ju nepila, s tym, ze vysklusam ci to ide aj bez nej....menstruaciu cakam cez vikend, tak uvidim ako to dopadne...je pravda ze zatial ma ani prsia nebolia, ani ziadne bolesti v podbrusku, tak dufam ze sa to opat nedokafralo 😠 inak mam v plane zacat pit alchemilku kvooli otehotneniu niekedy v auguste alebo v septembri kedze mame v plane zacat sa snazit 😵 som zvedava ci pomoze aj v tomto smere 😉 tolko moja skusenost 🙂

aristka
2. máj 2013

alchemilka je úžasná vec,len je treba brať dlhodobo,na takéto ženské veci je ako stvorená 🙂

miruuska
autor
3. máj 2013

@ja1985
@aristka a nemozem ju zacat pit hned?musim pockat na ovulku?ja som 4dni od kyretaze a hned ako mi to dr povie ideme na dalsie snazenie.preto by som ju chcela hned zacat pit aby o 3mesiace bolo vsetko v poriadku

aristka
3. máj 2013

samozrejme ,že ju môžeš piť hneď a pi ju kľudne tie tri mesiace

ja1985
10. máj 2013

@aristka a ako dlhodobo treba pit tu alchemilku?...ja som ju tento mesiac nepila lebo som chcela vediet ci mi pride ms pravidelne aj bez nej....a neprisla...meskala mi 5 dni....predtym som ju pila tri mesiace a ms pravidelna...

aristka
10. máj 2013

@ja1985 ak je to takto ,skús ju brať stále tak,že si ju dáš 1krát za deň a uvidíš,budeš to mať takú udržiavačku

ja1985
10. máj 2013

@aristka dakujem, budem musiet 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre