Ahojte. Začala som tento cyklus piť alchemilkovy čaj ráno a večer. Dnes je to 5 dni čo ho pijem a začalo ma bolieť podbruško ako keby také kŕče tam mám. Je to normálne? Mali ste z neho aj vy nejaké komplikácie alebo vám pomohol? Rozmýšľam či ho prestať piť alebo ešte mu dať šancu do ovulacie (snažíme sa o bábätko)
Ja som po alchemilke mala vzdy silnejší menzes...v noci som sa musela prezliekat aj dvakrát 🙊
Rano a vecer po pollitri? To je konska davka.... ja som si to davala len par tyzdnov po porode a po kyrete. Aky si den cyklu? Nedivim sa, ze citis podbrusko, ja som to tak po porode mala. Vyvolaval stahy, cistil maternicu.
@a_alexandra_a robila si si ovulacne testy? Aj sa ti to potom dalo doporiadku?
@jasmine_3 merala som si bazálnu teplotu
Mne lekár odporučil od cca 17.dňa cyklu do menzesu 2-3 šálky denne
@jasmine_3 no ja som mala tebto mesiac toho veľa, lebo som si povedala že ak nič ideme na ivf budúci mesiac 🤣 mala som alchemilku, aloe vera gél, femibion, a po ovulacii som zas brala 5dni bromelain, potom som jedla asi 3x shitake huby (aj to je dobre na uhniezdenie😀), a strašne si telo pýtalo chilli, čiže som aj dva týždne jedla chilli do všetkého som si dávala 😀
@jasmine_3 nie my iba raz 🤣 ja som si myslela že som mala ovu na 14.deň alo vždy, v ten týždeň sme mali každý 2den. Ale potom som šla na 22dc ku gyn a ona povedala že tam mám ešte folikul 😱 tak taká prekvapená som bola, na další večer som mala bolesti, a až ďalšie ráno sme sa snažili jedenkrát a vyšlo 🙈 akurát na 1.5 😀
@jasmine_3 obyčajný tento https://gymbeam.sk/bromelain-gymbeam.html baby tu písali že mali taký zelený z lekárne, ale v tomto je vyssia hodnota tých enzýmov, tak som vzala tento.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mne alchemilkový čaj úplne rozbil cyklus... z pravidelného 30 dňového bol 40 dňový, nevedela som ani kedy mám ovuláciu, otras....