Dobrý deň, prosím Vás o radu. Mám menštruáciu pravidelnú 28 dní. Som 13 DC, ovulačné testy si robím od 8DC no vždy mi vychádzajú negatívne. Dokonca aj výtok sa mi už zdá, že na rozdiel od predchádzajúcich dní je viac hustejší a lepkavejší. Mám aj taký pocit sucha a dokonca nemám žiadne príznaky aby nejaká ovulácia vôbec mala nastať. Prosím Vás tie čo ste si sledovali výtok, mávali ste pred ovuláciou najprv takéto zhustnutie a potom sa výtok stal priehľadným ešte a ťahavým? Sledujem si to zatiaľ druhý mesiac, ale minulý mesiac sa mi stalo presne to isté. Mysela som si, že ide o neovulačný cyklus tak som to prestala ďalej sledovať, ale zrejme robím niečo zlé. Bazálnou teplotou si to neviem odsledovať. Ďakujem
Plodny hlien je tahavy priesvitny ako vajecny bielok. Predtym je husty, lepkavy. Po ms byva par dni sucho. Mne to vychadzalo, ale len do prveho tehu. Potom som mala uz veeelmi tazku orientaciu ked som dojcila. Otazka ci neberies nejake lieky co by to mohli ovplyvnovat, ci dojcis a pod.
@vikina444 ahoj, aj ja som dnes 14dc a zatiaľ ovu testy čisto biele 🤔príznaky boli chvíľku a hlien tiež skoro ako po ovu. Škoda ze nevieš si sledovať BT
@roztlieskavacka Áno, takto presne som to čítala, že by to malo byť. Mne sa len vidí, že to u mňa vôbec takto neni. Ako keby mi ten priesvitný, ťahavý, ovulačný výtok chýbal. A hneď už taký hustejši, biely ako keby ovu už prebehla. Tak som to skúsila testami a tie mi vychádzajú stále negatívne. Skúšala som robiť si ich o 11, o 1 a aj podvečer okolo 6 a stále tá čiarka je rovnaká bez zmeny. Už ma tiež napadlo, či to nebude tehotenstvo, hoci žiadne príznaky nemám, a aj menštruácia prebehla normálne, ale tak aj tehotenský test negatívny
@rsimoneees Prosím ťa a keď si mala tie príznaky a hlien už ako keby po ovu, testy negatívne, tak podľa BT ti vyšlo že ovu už prebehla, alebo ešte nie?
@vikina444 nie . Tento cyklus nie . Ja ešte len čakám ovu.
Ale koľko x som mala tak ze žiadne príznaky, bola som na folikulometrii a ovu prebehla. Cize nie vzdy musí byt hlien alebo bolesti bruska . Ono hlien sa mení podľa hladiny hormonov. Ja uz mam odsledovane že keď dominuje v tele estrogen mam egg hlien , ale to neznamena napr. Hneď ovulaciu 🙂
@rsimoneees Tak ja som sa začala pozorovať. Zatiaľ druhý mesiac tak sa v tom ešte veľmi nevyznám.
@vikina444 neboj , prídeš na to co a ako 🙂
Mne osobne tieto ovu testy a rovnako aj meranie BT prišli vždy vyhrotené. Ked mas sex minimálne obden cely cyklus alebo aspon v tom inkriminovanom tyzdni, tak stihneš. A hlienu nemusí byt vela, stačí ze je na krčku. Problem ale moze byt hladina hormónov-ked ti nedovolia mat plodný hlien, lebo čím hustejší je, tým je menej priepustný pre spermie aby sa dostali cez krčok a ďalej tam kam maju.
@roztlieskavacka no veď to, že sex poväčšine obdeň mávame aj všetko ok. A ani neviem prečo asi z množstva voľného času som od minulého mesiaca sa začala nejako zaujímať o to ako to celé funguje a ako sa moje telo správa a začala sa sledovať, čítať rôzne články a asi ma to všetko len zbytočne zostresovalo. Testy negatívne, výtok úplne iný ako sa všade popisuje, príznaky nebádam tiež žiadne. Treba hlavu a telo opäť zamestnať niečím iným lebo toto k ničomu dobrému nespeje.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Po ms suché dni minimálne biely, plodne dni mokré dni a ťahavý bielkovy, v den ovu uz skor sucho, dni po ovu biely hustejší, pred ms hustý lepkavý biely. V tehu vela vela bieleho obyčajného 🙂