Čaute snažilky 🙂 cca. týždeň mi mešká mrcha. Kúpila som si jednoduchý test taký prúžkový v Dr. Max, isto poznáte. Test som robila hneď ráno, no vyšiel negatívny. Príznaky mám no neviem či PMS alebo tehotenské. Bolia ma prsia, ale že neskutočne a tiež mám slabé nevoľnosti. Dr je na dovolnke, chcela som si kúpiť test Clearblue lenže v lekárni ho nemali. Ktorý je ešte vysoko citlivý aby som si nemusela kúpiť 100 :D Diky 🙂
vyskusaj si kupit este nejaky a sprav za par dni, ak nedostanes mrchu...
Aj dr max ti ukáže keď ti mešká tyzden 🙂
Podla mna by uz ukazal, mne ukazal po jednodnovom meskani a na dalsi den som robila este ten elektronicky ci aky to je a ten uz tiez ukazal
To ze ti tyzden meska a mas negativny tehu test moze mat dva dovody: bud sa ti posunula ovulacia alebo je to anovulacny cyklus.
Pokial nemas odsledovany cyklus je to len o hadani.
Ak by meskala viac a nedosla by ms,tak by bolo lepsie skocit k lekarovi.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
no, Dr Max ma 10u citlivost ak sa nemylim, takze dost citlivy. Pri ClearBlue platis len za marketing, ale test Ti ukaze ktorykolvek a ak Ti meska tyzden a mavas pravidelny cyklus, tak uz by Ti mal ukazat kazdy. Takze skor by som povedala, ze je negativny...