Ahojte dnes som si robila test cleaeblue kedze som ho spravila asi chybne ukázalo mi to len symbol knižky nedalo mi to ro zobrala som ho a vnútri toto: co to moze byt? Mrcha meska uz tyzden bolia ma kríze picha v podbrušku a neustále som hladná
Skus si spravit klasicky test, nie tieto drahoty digitalne 😄 ono to nema ziadnu vypovednu hodnotu ked ho rozoberes. Pokial tehotna si, tak skor ci neskor budes mat pozitivny test aj ten najlacnejsi, v tycinke ci kazetke, co je dostat v drogerii.
@katka281 robila som pepino a ten duchoval 😁
Mne digitalny clearblue krásne ukazal, bola som presne tehotna 3.tt. Vzdy som robila len jeden test a uz vobec som ho nerozoberala.
Ak si mala ruzoveho ducha na pepino teste, tak ti tak opatrne gratulujem 😊 mne vzdy pepino dobre ukazal. Ale skor ako pepino mi tehotenstvo ukazal kazetkovy baby top test z dmky. Vela zien sice pise ze im ukazoval falosne vysledky, no mne nerobil ziadny test falosne druhe ciarky pokial som naozaj neotehotnela. Drzim palceky 🍀
@evittam ano presne si to pochopila. Jeden test nie je nakladna vec, tak to myslene nebolo. Myslim ze vacsina zien si tu kupuje viac ako dva testy 🤣 je to drahota ked si zoberes ze testuju kazdy den. V normalnom svete zeny chapu ze je to zbytocne...ale vies ako to tu chodi 🤣 cest vynimkam!
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Test je negatívny ja som mala to iste a nie som tehotná 😏