Aký máte názor na mnou urobený test Cleaeblue?

24. jún 2020

Ahojte dnes som si robila test cleaeblue kedze som ho spravila asi chybne ukázalo mi to len symbol knižky nedalo mi to ro zobrala som ho a vnútri toto: co to moze byt? Mrcha meska uz tyzden bolia ma kríze picha v podbrušku a neustále som hladná

milena866
24. jún 2020

Test je negatívny ja som mala to iste a nie som tehotná 😏

katka281
24. jún 2020

Skus si spravit klasicky test, nie tieto drahoty digitalne 😄 ono to nema ziadnu vypovednu hodnotu ked ho rozoberes. Pokial tehotna si, tak skor ci neskor budes mat pozitivny test aj ten najlacnejsi, v tycinke ci kazetke, co je dostat v drogerii.

autor
24. jún 2020

@katka281 robila som pepino a ten duchoval 😁

evittam
24. jún 2020

Mne digitalny clearblue krásne ukazal, bola som presne tehotna 3.tt. Vzdy som robila len jeden test a uz vobec som ho nerozoberala.

katka281
24. jún 2020

Ak si mala ruzoveho ducha na pepino teste, tak ti tak opatrne gratulujem 😊 mne vzdy pepino dobre ukazal. Ale skor ako pepino mi tehotenstvo ukazal kazetkovy baby top test z dmky. Vela zien sice pise ze im ukazoval falosne vysledky, no mne nerobil ziadny test falosne druhe ciarky pokial som naozaj neotehotnela. Drzim palceky 🍀

evittam
24. jún 2020

@katka281 Co je na tom "drahota"?! Jeden test? Ale iste v prípade ako tu čítame kazdy den ze zeny robia testy kazdy den aj 10x ledva po pohlavnom styku tak ano potom to lezie do penazi😀😀😀

katka281
24. jún 2020

@evittam ano presne si to pochopila. Jeden test nie je nakladna vec, tak to myslene nebolo. Myslim ze vacsina zien si tu kupuje viac ako dva testy 🤣 je to drahota ked si zoberes ze testuju kazdy den. V normalnom svete zeny chapu ze je to zbytocne...ale vies ako to tu chodi 🤣 cest vynimkam!

evittam
24. jún 2020

@katka281 No veď ja som do dnes nejak nepochopila to neustále "ostavanie" testov dookola😂😉

ancovicka21a
24. jún 2020

Mne keď clearblue ukázal tehu,tak vnútri bolo toto..su tam vzdy 3 čiarky,len ak si tehu,tak su inak sfarbené..cize tvoj je negatívny..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre