Aký máte názor na gélové nechty pri snahe otehotnieť?

28. sep 2021

Ahojte,
Aký máte názor na gélové nechty pri snahe otehotnieť?
Prosím, žiadne výsmechy - snažíme sa tri roky tak už premýšľam nad všetkým 🤷‍♀️

sweet20
28. sep 2021

podla mna to s tym nema nic spolocne

elizabet173
28. sep 2021

že majú na otehotnenie asi taký vplyv ako výskyt zemetrasení na južnej pologuli. Absolvovali ste všetky možné vyšetrenia? Na to sa zameraj a nerieš hlúposti.

vahcaac
28. sep 2021

Podľa mňa to nemá vplyv. Ale tak ja by so to skúsila vynechať 🤷‍♀️ a uvidíš

diewcatqoo
28. sep 2021

Ze si treba dat pozor, aby si chlapovi moc nedoskriabala chrbat alebo neporanila pri hratkach sama seba, ak su moc dlhe?
Toto nema vobec vplyv na otehotnenie.

autor
28. sep 2021

@elizabet173 áno všetky vyšetrenia máme za sebou, chodíme do CAR

andula1988
28. sep 2021

Myslim, ze to nema ziadny vplyv ale ak nad tym premyslas tak si jednoducho nedaj …

kitycat
28. sep 2021

Mozno na nieco prisla, studiu nahodou nerobis? Mnohym by si dala novu falosnu nadej

petulkahu
28. sep 2021

Pokial viem, laky a lepidla obsahuju latky kt. by sa nemali pouzivat v tehotenstve .... Urcite to nicomu neublizi ak ich pouzivat nebudes. Taktiez by si nemala pouzivat farbu na vlasy, saponaty a cistiace do kupelne a tak by som mohla pokracovat ....

elizabet173
28. sep 2021

chápem, že sa snažíš nájsť nejaký dôvod, že ťa to trápi, ale nechty to nebudú. Veď nakoniec ich nemusíš mať, či?

weeronik
28. sep 2021

mala som gelove a gellakove nechty skoro 9 rokov nonstop a dvakrat som otehotnela... prvykrat to bolo hop-sup- druhykrat az asi po 2 rokocjh(ale to skor pripisujem vyssej vahe)- otehotnela som az ked som schudla.... nemyslim ze to ma nejaky vplyv

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikaeli
28. sep 2021

nikdy som nemala gélové nechty, až teraz pred mesiacom na vlastnej svadbe.. mám 2 deti a medzi nimi rozdiel 11 rokov plus jedno mimomaternicové a jeden zamĺknutý medzitým..

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre