Ahojte,
Aký máte názor na gélové nechty pri snahe otehotnieť?
Prosím, žiadne výsmechy - snažíme sa tri roky tak už premýšľam nad všetkým 🤷♀️
že majú na otehotnenie asi taký vplyv ako výskyt zemetrasení na južnej pologuli. Absolvovali ste všetky možné vyšetrenia? Na to sa zameraj a nerieš hlúposti.
Podľa mňa to nemá vplyv. Ale tak ja by so to skúsila vynechať 🤷♀️ a uvidíš
Ze si treba dat pozor, aby si chlapovi moc nedoskriabala chrbat alebo neporanila pri hratkach sama seba, ak su moc dlhe?
Toto nema vobec vplyv na otehotnenie.
@elizabet173 áno všetky vyšetrenia máme za sebou, chodíme do CAR
Myslim, ze to nema ziadny vplyv ale ak nad tym premyslas tak si jednoducho nedaj …
Mozno na nieco prisla, studiu nahodou nerobis? Mnohym by si dala novu falosnu nadej
Pokial viem, laky a lepidla obsahuju latky kt. by sa nemali pouzivat v tehotenstve .... Urcite to nicomu neublizi ak ich pouzivat nebudes. Taktiez by si nemala pouzivat farbu na vlasy, saponaty a cistiace do kupelne a tak by som mohla pokracovat ....
chápem, že sa snažíš nájsť nejaký dôvod, že ťa to trápi, ale nechty to nebudú. Veď nakoniec ich nemusíš mať, či?
mala som gelove a gellakove nechty skoro 9 rokov nonstop a dvakrat som otehotnela... prvykrat to bolo hop-sup- druhykrat az asi po 2 rokocjh(ale to skor pripisujem vyssej vahe)- otehotnela som az ked som schudla.... nemyslim ze to ma nejaky vplyv
nikdy som nemala gélové nechty, až teraz pred mesiacom na vlastnej svadbe.. mám 2 deti a medzi nimi rozdiel 11 rokov plus jedno mimomaternicové a jeden zamĺknutý medzitým..
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
podla mna to s tym nema nic spolocne