Prosím vás, aký má byť hlien - výtok počas ovulácie? Snažíme sa s manželom o dieťatko a chcela by som si odsledovať aj hlien, ... ďakujem vám, D.
@dadusa23 tu je o tom viac http://www.rodina.cz/clanek3633.htm
postupne sa vyvyja z husteho lepkaveho podobny gume na ťahavý riedky alebo aj vodnatý...ako vaječný bielok. Keď sa dá medzi prstami pekne natiahnuť, to je najplodnejší hlien. Ked skončí, este 4 dni potom sú plodné. BTW...výtok a hlien je veeeeľký rozdiel 🙂 No a áno, cítiš vlhko a potom mokro.
@gubcikova praveze aj husty, lekar hovoril ze az tahavy, niekedy aj s primesou krvi moze byt
gubcikova pardon, malo to byt pre Dadusa
@gubcikova
@samantha223 ... Súhlasím ... 😀
@euka210 len ono je pekny rozdiel napisat, 4 dni po ukonceni plodneho hlienu a napisat 4 dni po tom, ako sa zacne menit 😉
a teplotny vzostup vobec nemusi byt 3 dni, moze to predsa vyskocit zo dna na den, ako to aj casto byva 🙂
mam na inom fore zalozenu temu o merani BT a tych dalsich veciach, ktora ma 15 000 stran, takze mam velmi vela skusenosti z praxe 🙂
@euka210 to je otazka, alebo mi nieco oznamujes?
vseobecne pravidlo je, ze ovulacia je posledny den nizkych teplot, po ktorych nasleduju aspon 3 dni teploty o 0,2-0,5 vyssie, nez bol priemer teplot poslednych 6 dni.
Ty si napisala, ze 3 dni ma byt teploty vzostup, co znamena, ze 3 dni ma teplota stupat, ale to nie je pravda. teplota moze kludne vyskocit zo dna na den, na 2dpo klesnut a na 3 dpo zase vyskocit 🙂
to byva vlastne aj pomerne casty jav, ze teplota 2-5 dpo klesne, co je sposobene prechodnym zvysenim hladiny estrogenov 🙂
@soldi ale ved Ti vravim, ze to bolo len jedno pravidlo..."B" a je aj "R" a este par inych, ale ja ich neovladam, este som to cele nenastudovala, lebo mne postacuje hlien a vzostup teploty, ja sa podla toho viem dobre orientovat, pred tehu sme mali len Bilingsa a vsetko bolo jasne 🙂
@euka210 a ja Ti pisem, ze pravidla su jedno a prax je druhe 😉
zbytocne sa so mnou hadas, mam napozeranych tolko grafov, ze sa Ti o nich ani nesnivalo 🙂
preto aj viem, ze jedno, ci dve pravidla na urcenie ovulacie skutocne nestacia, kedze niekedy je to ovela komplikovanejsie 🙂
proste by si mohla uznat, ze mam viac skusenosti a nemuseli by sme to tu riesit 😀
Ahoj, mam taku zaujimavu otazku. O tom, ako ma vyzerat plodny hlien som nacitala a nastudovala tu aj inde kopu info, reku si to odsledujem, ze ked sa zacneme snazit, aby som mala jasnejsie. Otazka: je mozne aby som mala dvakrat za cyklus hlien ktory sa javi ako plodny? Najprv sa objavil cca pred tyzdnom cca 15DC taky tahavy jak vajecny bielok. No a dneska uz druhy den presne taky isty, je ho celkom dost. Moze to nejak suvisiet s tym ze mam jeden vajecnik polycysticky alebo je to normalne? Ako mam odlisit ktory je ten spravny? Dakujem
Viete,co je zvlastne?ze ja v case,ked som brala antikoncepciu,tak som tento hlien mavala...a aj myslim,ze pocas uzivania anti nie je mozne ovulovat.....ci je?do kelu??🙂)uplne vazne,kezdy mesiac hlien.nie vytok,normalny hlien.....
@domin85 ahoj, ja to mam teraz presne to iste co ty.. 😀 15DC som mala a teraz o 2dni neskor zase.. uz si zistila co to je?? mam pocit ze mam 3dni ovulaciu.. ??!!
Ahojte baby, som tu nová, tak sa ospravedlňujem, ak na moju otázku, je v niektorých témách zodpovedaná.
Je možné, že mam hlien (presne taký aký má byť pri ovulácií) tesne pred menzesom? Ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@dadusa23 ja som mala bieli hlien,ale aj vodnatý.cítila som mokré nohavičky dá sa povedať