Potrebovala by som poradiť no je mi to celkom trápne...
Môj priateľ po pohlavnom styku keď vyvrcholi ma ejekulat veľmi riedky a nieje hustý..všimla som si to už dávnejšie ale nejaku váhu som tomu nedávala..
Nemal by byť ejekulat hustý a mať bielu farbu? Alebo Každý chlap to ma rôzne..mam strach že v budúcnosti by bol problém s oplodnenym..ospravedlnujem sa ak som bola nejak neslušna no vŕta mi to stále hlave prečo to je tak
https://vimax.sk/farba-ejakulatu/
..o co realne ide, povie az lekar po testoch..
@karhu ďakujem veľmi pekné nikde som sa to nevedela dočítať..Poslem priateľa k lekárovi dúfam že to nebude nič vážne..
Tiez odporucam urologicke vysetrenie a spermiogram, vysledny ejakulat tvori zmes spermii+roznych inych latok zo semennikov, semenovodov, sem.vackov, prostaty, takze moze ist o poruchu na hociktorej tejto urovni, treba dovysetrovat 🙂
@sisa_s ďakujem ti veľmi pekne za radu..nikdy sami nezdalo že je to v poriadku spermie Maju mat vzhľad no toto je len nejaka tekutina...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Viem že nieste doktori aby ste vedeli..no len či je to normálne alebo nieje..či to meni kvalitu spermií alebo naopak ..