Aký je to deň cyklu?

snazilka26
12. feb 2013

možno teraz budem vyzerať ako totálna blbka, ale naozaj neviem 😀 vždy prišla mrcha len ráno. Dnes som dostala mrchu večer a to len taký slabý "výtok" mám to považovať za 1DC alebo prvý DC bude až zajtra. Ďakujem

milacik3
12. feb 2013

Ak to bol len vytok tak to sa nepovazuje za 1dc. Ked tak moj dokto vzdy povazuje 1 DC vtedy ked ja uz si myslim ze je to 2 den... nechapem preco. Napr.podla mna som dnes 17Dc ale on povedal ze je to 16DC...ale tak to je asi jedno jedne den hore -dole 🙂 dolezita je pre mna ovulka 😉

tehulka_mk
12. feb 2013

No ja by som povedala,že prvý deň cyklu je dnes,keďže dnes si dostala mrchu 😅 Je jedno či večer,či ráno 😀

soldi
12. feb 2013

@snazilka26 @tehulka_mk 1.dc sa pocita az od skutocneho krvacania- cize musi byt cervena krv plus, pokial to krvacanie zacina po 18tej hodine, tak az od nasledujuceho dna 🙂

katra52
12. feb 2013

@soldi mne zase môj dr. povedal že ms sa ráta už keď spinim 😀 januárovú mrchu som mala 10dňové spinenie :/

mojedieta
13. feb 2013

Aj ja si myslím že to kľudne môže byť 1.dc. A potom keď žena poslene dní špiní to uz sa tiež nepočíta do toho koľko trvá menzes? 🙂

martini
13. feb 2013

mne v CARe povedali, že sa to počíta až červenou krvou a ak dostaneš do 16tej hodiny. teda u teba by bol prvý deň asi až nasledujúci deň. a vidíš, sú tu rozne názory na to, takže to vobec nie je blbá ani zbytočná otázka 🙂

fila82
14. feb 2013

ja som sa raz pytala dr. jonasa (presne som to mala ako ty), kedze som mala od neho vypocet, ako to mam ratat a dostala som odpoved ako pise soldi. Rata sa to odo dna skutocneho krvacania, teda u Teba nasledujuci den.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre