možno teraz budem vyzerať ako totálna blbka, ale naozaj neviem 😀 vždy prišla mrcha len ráno. Dnes som dostala mrchu večer a to len taký slabý "výtok" mám to považovať za 1DC alebo prvý DC bude až zajtra. Ďakujem
No ja by som povedala,že prvý deň cyklu je dnes,keďže dnes si dostala mrchu 😅 Je jedno či večer,či ráno 😀
@snazilka26 @tehulka_mk 1.dc sa pocita az od skutocneho krvacania- cize musi byt cervena krv plus, pokial to krvacanie zacina po 18tej hodine, tak az od nasledujuceho dna 🙂
Aj ja si myslím že to kľudne môže byť 1.dc. A potom keď žena poslene dní špiní to uz sa tiež nepočíta do toho koľko trvá menzes? 🙂
mne v CARe povedali, že sa to počíta až červenou krvou a ak dostaneš do 16tej hodiny. teda u teba by bol prvý deň asi až nasledujúci deň. a vidíš, sú tu rozne názory na to, takže to vobec nie je blbá ani zbytočná otázka 🙂
ja som sa raz pytala dr. jonasa (presne som to mala ako ty), kedze som mala od neho vypocet, ako to mam ratat a dostala som odpoved ako pise soldi. Rata sa to odo dna skutocneho krvacania, teda u Teba nasledujuci den.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ak to bol len vytok tak to sa nepovazuje za 1dc. Ked tak moj dokto vzdy povazuje 1 DC vtedy ked ja uz si myslim ze je to 2 den... nechapem preco. Napr.podla mna som dnes 17Dc ale on povedal ze je to 16DC...ale tak to je asi jedno jedne den hore -dole 🙂 dolezita je pre mna ovulka 😉