Akú máte skúsenosť s testom Woman secret?

lucinkaa211
9. sep 2010

ake mate skusenosti s tymto testom? ja som z neho nabrusena lebo raz mi ho kupila mama a vysiel nespravne. neukazalo ziadne ciarky a este aj cely navod bol dnu dokrkvany ako keby ho niekto predtym zul. potom ma od neho kamaratka odhovarala, lebo ze nie je dobry a ja som si kupila ho aj tak kupila. a dva testy, a aj to len kvoli cene. Ale nic z toho lebo aj pri spravnom postupe test zase neukazal spravny vysledok. este aj na krabicke su ine vysvetlivky ako na samotnom teste (presne opacne ). Ked som si robila ten druhy,tak ten konecne ukazal konecne aspon nieco, vlastne mi oznamil ze nie som tehotna a pritom som bola uz v 4. mesiaci. Uz nikdy nekupim nieco lacne a nekvalitne! a kto mi vrati peniaze za toto????????????

kvetinka211
9. sep 2010

ak tam nebola ani ciarka, chod reklamovat ... ved to pisu aj v pribalovom letaku ze to treba nahlasit ... mozno to ten predajca zle skladuje (vlhko, teplo a pod.)

karina19
11. sep 2010

Neboj Lucinkaa, na nasom trhu su este aj horsie ako toto 🙂 Vyznam sa v testoch a mas pravdu a keby si vedela co vsetko sa tu predava. Ale ja doporucam urcite Rapiclear alebo Mamatest, tam mas istotu,ze si peniaze nevyhodila zbytocne.

vierkamora
11. sep 2010

Ahojte dievčatá. Kúpila som si ovulačný test s týmto označením, ale už 5 mesiac sa márne pokúšame, vôbec mi nevychádzajú podľa neho plodné dni. Nie som už síce najmladšia, preto to skúšam s týmto testom a pritom niesom žiadny začiatočník, dcérku už máme. Viete mi poradiť nejaký iný test ? Som trochu konzervatívna, no každý je nejaký. Ďakujem za vašu pomoc.

hanickake
23. jan 2011

vierkamora naozaj nechcem byt neslusna alebo nezdvorila..ale nehnevaj sa na mna...tehotensky test je ina kapitola..pokial ti ukaze negativne a mas potvrdene lekarom, ze tehotna si..tak kludne ho zahod..zreklamuj..nenavid cely priemysel s tehotenskymi testami..ale ak ti ovulacny test nezisti ovulaciu...tak najsmiesnejsie podla mna je - pytat sa, ci niekto nepozna iny test - co tak skusit navstivit lekara a byt si na sto percent ista, ze skutocne ovulujes...na to, ze uz jedno dieta mas mi pride tvoja otazka strasne infantilna...so vsetkou uctou..snazim sa ti iba pomoct. nakolko sa uz niekolko mesiacov vytrvalo snazime a skusili sme uz skutocne kadeco..preto podla mna nie je riesenie vymenit znacnu ovulacneho testu...prajem vela stastia ...

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre