Tak s veducim sa akoze snazime o bejby...nevychadza ...A ked mu poviem ze mame ovul tak on ze zajtra ze jw unaveny ze neviem co...pripijemw sa mierne s kamosmi vsak ma narodky ...a som ze nieco bude ale pas ...no comment uz..riesi len robotu
@prechadzka ??????????? akoze teda uz pijes sama??????? Bo z prispevku to tak vyzera.......
A s veducim sa radsej o bejby nesnaz, najdi si frajera........ 😀
No twl 😂😂😂😂 bejby s veducim to uz je ina kava 😂😝 kazdy den na plny plyn nohy hore 5-10min po styku ;) snad sa zadari
skúste sa snažiť naozaj, nie len akože :P a ten vedúci má vôbec o bábo aj záujem? z toho, čo si napísala, sa zdá, že to dieťa chceš viac ako on
No koniec toto🙂)
To akože čo má byt????aký príspevok????som sa fakt dobre pobavila😁
Byt chlapom tiez by som sa takto snazila ak by to malo bytna povel....
@sunny8 lepsie kazdy druhy 🙂 plus tie nohy...
Ale prispevok pobavil 😂😂😂
Odoslalo mi skor
Ale prispevok pobavil 😂😂😂 ze s veducim 😊
@prechadzka tak mu nevrav,kedy mas ovulku ale chod rovno n avec,,okrem toho ma sa sexovat aj ored ovulkou. Apo ovulke,nemusis to vzdy trafit,,,a tak skus si dokupit nejake pekne vecicky,nech nemysli len na pracu,,veduci ,tak asi volas priatela,ci?
@prechadzka "Mame ovulku"no neviem si predstavit chlapa,ktorý ma ovulaciu.No nic.....Ale tlacit chlapa do dietata je uplne chore,a za chvílu tu budeme citat.....som v pred porodom sama,chlap ma opustil.
Co už toto je za doba?
Paráda. Budúca mamička pripitá s ovulkou, a vedúcemu sa nechce. A ja sa mu ani nečudujem.
Ja si pamatam jeden film kde sa snazili a tiez sledivalu ovu a bazalnu teplotu a ked bola spravna tak chlap nechal v robote vsetko a letel cez cele mesto oplodnovat, urcite si na ten fil niektora spomeniere, taka americka limonada
@stepanka274 to by som si pozrela😅,nevies ako sa to volalo???
Pri malej ked uz sme nechceli tak nam naozaj stacilo jeden jediny krat si nedat pozor bolo to presne asi na 12dc a zas sme si davali pozor a o 2 tyzdne sup kolaje riadne a prekvapko tiez lebo sme uz vtedy teda ja muz este chcel preto to urobil ale ked sme sa predtym snazili ze naozaj tak nic sa nedarilo velmi dlhu dobu.takze treba si povedat nechcem a bude to raz dva.
@cajomila juj nepamatam sa:(, hned by som ho napisala
@prechadzka asi ta priroda je mudrejšia ako vy dvaja dokopy ked vám nepraje.....ach jaj...
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My ked sme sa snazili o babo, tak sme sa snazili aj mimo ovu a ked bola ovu tak nam dosiel dych akoby, ale zadarilo sa a rozrodila som sa 🙂