Ach ženy, som veľmi nešťastná. Veľmi túžim po dieťatku ale dlhoo sa nám nedarí. Veľmi trpím tým, že nemáme dieťatko.. Už mám niekedy na seba nervy, že momentálne je byť tehotná stred môjho vesmíru. A tak by som chcela, aby som to tak neprezivala..
To, že všetci okolo nás, majú alebo čakajú deti ani nehovorím.. Bože a prečo my to tak nemôžme mať. Prečo?!!
A ako dlho sa už snažíte? Máte všetky vyšetrenia spravené?
My sme sa snažili pri prvom pol roka a druhe sa nám podarilo skoro po roku... Hlavne nemysli na to 😊drz sa
Aj ja ta chapem aj my uz sa dlho pokusame a nic,prve roky som revala teraz len vtedy ked niekto zatne "do ziveho",ale to sa snazim v sukromi sama pre seba.zmierila som sa s tym ,ze nebudeme mat a snazim sa venovat sa inym veciam.
ahoj, velmi dobre viem co prezivas, este teraz ked si spomeniem na to obdobie hrnu sa mi slzi do oci, bolo to ozaj tazke...ale takto nemozes zit, utrapis sa...ja som si povedala ze urobim pre to maximum /zistim ci mame nejaky zdravotny problem, ak hej odstranit, ak nie tak porozmyslam nad inymi moznostami/ Co je to dlhe snazenie? my sme sa snazili tri roky...a mam kamaratku ktora sa dockala dietatka po neuveritelnych 16rokoch.. Mate zdravotne problemy /ty aj partner/?
My sme sa snazili pol roka a nic tak som sla.k doktorovi. Ten ma zacal liecit pol roka a ked.nic poslal nas do.centra kde aom do 4 mes otehotnela. Netreba.stracat cas treba so urobit potrebne vysetrenia
Ahoj, u nas to trvalo 4 roky, pomohli nam az v centre. Najhorsie boli asi neustale otazky, naco cakame, kedy konecne budeme mat dieta. Po troch rokoch som otehotnela, ale o dvojicky sme prisli - to bolo asi najhorsie obdobie. Mojounaj kamoskou vtedy bola vodka. Po roku sa nam podarilo dalsie ivf a tesime sa zo zdravych dvojiciek. Skusili ste ist do car? Drzim palce, nech sa zadari.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ja ta chapem. Tiez som sa tak citila, dieta nemame doteraz...ale! Uvedom si, ze stracas svoj drahocenny cas zo zivota na trapenie sa...fakt ho chces takto premrhat? 🙂 su aj ine krasne veci v zivote ako dieta, mozno aj krajsie ;) len to je dobre si uvedomit v tvojej hlave🙂 uzivaj si ten volny cas co este s partnerom mate 🙂