Viem, ze je tu urcite taka tema zalozena ale mozete mi prosim poradit? Cykli mavam rozne...raz kratsie, raz dlhsie... ide ma slak trafit:(
skús si sledovať meraním bazálnej teploty, ja som pred tehu tiež tak mávala - jeden cyklus 38dní, druhý 28 a potom traf sa do ovulky, keď chceš bábo 😠 tak som si začala merať, veľmi som na to neverila, ale krivka krásne ukázala ovuláciu a aj sme sa vďaka tomu hneď trafili 😉
ja som tiez za meranie bazalnej... Urcite to funguje, to ti potvrdi nejedna a vzdy je lacnejsie kupit jeden teplomer za 6 e , ale s 2 desatinymi miestami ako kazdy mesiac furu ovulacnych testov... Mne sa pacilo aj, ze som vedela potom, ze kedy presme mam menstruaciu a nic ta neprekvapi 🙂 Hlavne ked musis byt v skole alebo v praci cela v bielom...🙂
Babenky aj ja mam stymto problem :'( pojdem si kupit ten teplomer a potom jaka ma byt teplota u plodnich dni hore ci dole. ?
zena, ktora ma cyklus pravidelny 28dnovy, a ovulku vzdy nabeton na 14.den cyklu, neexistuje 😀
cyklus moze ovplyvnit tisic veci, stres, choroba atd. cokolvek...
ja odporucam tuto stranku:
http://www.elep.sk/symptotermalna-metoda
tam si pozri teoriu a priklady, a da sa tam aj zaslat mailom Tvoj mesacny zaznam, a mila teta Ti posle obratom vyhodnotene, kedy si mala ovu a poradi Ti kym sa v tom celom zacnes orientovat.
a ja mam teplomer len s jednym desatinnym miestom, a uz som bola 6x planovane tehu 😉 ide hlavne o zaznam, ked pomeras 3-4 mesiace, zacnes sa do toho dostavat.
necakaj zazraky na pockanie, chvilku to trva.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ultrazvuk u gynekologa je najspolahlivejsi, ak treba, tak aj kazdy druhy den