Ako zistím ovulačné dni pri nepravidelnom menzese?

kafanka5
10. nov 2013

Viem, ze je tu urcite taka tema zalozena ale mozete mi prosim poradit? Cykli mavam rozne...raz kratsie, raz dlhsie... ide ma slak trafit:(

aduskatt
10. nov 2013

ultrazvuk u gynekologa je najspolahlivejsi, ak treba, tak aj kazdy druhy den

nicolle21
10. nov 2013

skús si sledovať meraním bazálnej teploty, ja som pred tehu tiež tak mávala - jeden cyklus 38dní, druhý 28 a potom traf sa do ovulky, keď chceš bábo 😠 tak som si začala merať, veľmi som na to neverila, ale krivka krásne ukázala ovuláciu a aj sme sa vďaka tomu hneď trafili 😉

tinkatol
10. nov 2013

ja som tiez za meranie bazalnej... Urcite to funguje, to ti potvrdi nejedna a vzdy je lacnejsie kupit jeden teplomer za 6 e , ale s 2 desatinymi miestami ako kazdy mesiac furu ovulacnych testov... Mne sa pacilo aj, ze som vedela potom, ze kedy presme mam menstruaciu a nic ta neprekvapi 🙂 Hlavne ked musis byt v skole alebo v praci cela v bielom...🙂

saskiaaa
10. nov 2013

Babenky aj ja mam stymto problem :'( pojdem si kupit ten teplomer a potom jaka ma byt teplota u plodnich dni hore ci dole. ?

margarita
10. nov 2013

zena, ktora ma cyklus pravidelny 28dnovy, a ovulku vzdy nabeton na 14.den cyklu, neexistuje 😀
cyklus moze ovplyvnit tisic veci, stres, choroba atd. cokolvek...

ja odporucam tuto stranku:
http://www.elep.sk/symptotermalna-metoda
tam si pozri teoriu a priklady, a da sa tam aj zaslat mailom Tvoj mesacny zaznam, a mila teta Ti posle obratom vyhodnotene, kedy si mala ovu a poradi Ti kym sa v tom celom zacnes orientovat.

a ja mam teplomer len s jednym desatinnym miestom, a uz som bola 6x planovane tehu 😉 ide hlavne o zaznam, ked pomeras 3-4 mesiace, zacnes sa do toho dostavat.
necakaj zazraky na pockanie, chvilku to trva.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre