Dobrý den.Možno moja otázka bude naozaj divná,a trápna,ale potrebujem sa Vás skúsenejších spýtať.Síce už mám dieťa,teda jeden porod za sebou,ale doteraz neviem jednu vec.S manželom sa pokúšame o dalšie dieťatko.Neviem ako to napísať,ale snažíme sa s manželom mať častý sex.Dajme tomu že aj 4krát do týždna.Ako potom zistím v ktorý den sa nám podarilo teda v ktorý den sa vajíčko oplodnilo?Aj si značím kedy niečo bolo..Ale stále nechápem,ak zistím príklad budúci mesiac že som tehotná,budem vedieť príklad že som v 5 týždni,ale ako zistím ten dátum v ktorý sme ho počali,ak sme v tom týždni mali sex aj 4krát??Chápete ma že?????????????? ☹ Neviem pri prvom tehotenstve som ani nevedela ako a bola som tehulka.. 😉 Za jeden mesiac sa nám to podarilo,ale v ten mesiac sme sa ani tak nesnažili...No teraz sa snažíme..dakujemmmm vám 😀 😀
@janicka11 ...ja by som skôr radila,aby ste to nebrali ako výrobu dieťatka ale ako krásne milovanie a ono sa to podarí...psychika robí veľké divy ,prílišné upnutie sa na bábätko je skôr prekážkou na rýchle tehotenstvo 😉
...a pravdepodobný dátum počatia ti potom vyhodí to počítadlo v tehu kalkulačke ,ktorých je na nete veľa 🙂 ...ten presný dátum počatia je z nejakého dôvodu pre teba/vás dôležitý 😕
okej takže si vyhladam kalkulačkuu tehotensku a len tak mrknem na približný termín..inak da sa tato tema teraz vymazať????
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, a prečo potrebuješ vedieť presne ten konkrétny deň? Dôležité je to, že sa vám podarí a že bude všetko o.k. Doky ráta oplodnenie aj tak podľa poslednej menštruácie a keď už bude vidieť viac na uzv tak ti plánovaný dátum pôrodu upraví podľa presnej veľkosti plodu, keď ho pomeria.
Inak sexík sa odporúča mať každý 2-3 deň, keď sa snažíte o mimi, takže kľudne zvolnite tempo, aby spermijky mali čas dozrieť. V zdravom prostredí prežijú v pošve aj 3-4 dni, takže tá 2-3 dňová pauza je vykrytá, lebo tam ešte spermijky ostanú. A najlepšie samozrejme snažiť v čase ovulácie. Môžeš vyskúšať robiť ovulačné testíky, ak nevieš kedy máš ovu.
Držím palčeky, nech ssa vám skoro zadarí 😵!!!!