Ako zistím či môžem mať deti?

Dnes o 07:23

Ahoj ako zistím či môžem mať deti?

silvusias
Dnes o 07:50

No to ti povie jedine lekár. S ním ti nenapadlo to riešiť?
Mne ako teenagerke bolo povedané, že na to, aby žena mohla mať deti, stačí, že má menštruáciu, ale očividne to tak nefunguje. 😉

thereisabear
Dnes o 07:52

Jedine skúsiť, či sa podarí.

heln
Dnes o 07:58

muz ci zena? zena ak ma maternicu a dva funkcne vajecniky, pravidelnu menstruaciu, tak je predpoklad, ze moze mat deti. da sa urobit krvny test na AMH, ten ma tiez vypovednu hodnotu. u muza myslim ze staci spermiogram.

colsami
Dnes o 07:58

Ano, jedine skusit. To ani ziadny lekar nezisti a nepredpovie, ci s danym partnerom dieta realne mat budes, aj napriek tomu ze budete obaja uplne zdravi.

tetapetra
Dnes o 07:59

@silvusias ani lekár ti to len tak nepovie. Kamoške tiež gyn. povedala,že má takú panvu, že len rodiť. Nakoniec ma obe deti po umelom.
@autorka nezistis to len tak, a ani dr to len tak nezistí. Ak sa neradi otehotnieť, vtedy sa to začína riešiť

autor
Dnes o 08:16

Bojím sa že nebudem mať deti, musela som brat dlho antikoncepciu 10 rokov bez prestávky

januska12323
Dnes o 08:30

Pokiaľ máš maternicu a vaječníky je veľký predpoklad, že budeš mať deti. Nezdá sa ti niečo?

martul
Dnes o 08:38

Brala som 17 rokov a ostala som tehotná dva mesiace po vysadení, takže...

kulumulu123
Dnes o 08:50

@silvusias mne lekár v 25povedal že deti jedine s ivf vraj inak nemám šancu v 35 som otehotnela na úplne prvý pokus bez ivf, potom v 40 mi Dr na prestížnej klinike n a základ testov povedal "pani vy ste v prechode ale skúste ešte ivf" o rok nato som tiež otehotnela bez ivf, takže k tým lekárom a testom asi toľko...
Autorka tebe ak nemáš pre lekára viditeľnu diagnózu (TJ na Sone niečo čo očividne zabrani tehotenstvu) tak ostáva iba skusit a uvidíš... Ak deti neplánujes tak toto rozhodne nerob a daj si nejakú antk.

lasona
Dnes o 09:31

Tiež som brala antiku 10 rokov a úplne v pohode som mala dieta

zltalienka
Dnes o 09:39

Dnes je už toľko neplodných žien a majú aj maternicu, aj 2 vaječníky, aj menštruáciu pravidelnú. Na toto by som sa nespoliehala.

kiki68
Dnes o 09:51

Nijako, to zistis po aspon roku skusania. Totiz deti mozes mat, ale mozno nie s danym partnerom

pabla99
Dnes o 09:54

@zltalienka zatiaľ najlepší komentár tu .
Môžeš mať menštruáciu pravidelnú aj dva vaječníky, maternicu a nemusíš byť OK.
Môžeš mať nepriechodné vajcovody. Vysoký prolaktín, problém so štítnou žľazou a mnoho iného…
Ako zistíš či môžeš mať deti? Skúšať to. Ak to nepôjde po roku si spraviť vyšetrenia. Toť vsio…

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre