Ahoj ako zistím či môžem mať deti?
Jedine skúsiť, či sa podarí.
muz ci zena? zena ak ma maternicu a dva funkcne vajecniky, pravidelnu menstruaciu, tak je predpoklad, ze moze mat deti. da sa urobit krvny test na AMH, ten ma tiez vypovednu hodnotu. u muza myslim ze staci spermiogram.
Ano, jedine skusit. To ani ziadny lekar nezisti a nepredpovie, ci s danym partnerom dieta realne mat budes, aj napriek tomu ze budete obaja uplne zdravi.
Bojím sa že nebudem mať deti, musela som brat dlho antikoncepciu 10 rokov bez prestávky
Pokiaľ máš maternicu a vaječníky je veľký predpoklad, že budeš mať deti. Nezdá sa ti niečo?
Brala som 17 rokov a ostala som tehotná dva mesiace po vysadení, takže...
@silvusias mne lekár v 25povedal že deti jedine s ivf vraj inak nemám šancu v 35 som otehotnela na úplne prvý pokus bez ivf, potom v 40 mi Dr na prestížnej klinike n a základ testov povedal "pani vy ste v prechode ale skúste ešte ivf" o rok nato som tiež otehotnela bez ivf, takže k tým lekárom a testom asi toľko...
Autorka tebe ak nemáš pre lekára viditeľnu diagnózu (TJ na Sone niečo čo očividne zabrani tehotenstvu) tak ostáva iba skusit a uvidíš... Ak deti neplánujes tak toto rozhodne nerob a daj si nejakú antk.
Tiež som brala antiku 10 rokov a úplne v pohode som mala dieta
Dnes je už toľko neplodných žien a majú aj maternicu, aj 2 vaječníky, aj menštruáciu pravidelnú. Na toto by som sa nespoliehala.
Nijako, to zistis po aspon roku skusania. Totiz deti mozes mat, ale mozno nie s danym partnerom
@zltalienka zatiaľ najlepší komentár tu .
Môžeš mať menštruáciu pravidelnú aj dva vaječníky, maternicu a nemusíš byť OK.
Môžeš mať nepriechodné vajcovody. Vysoký prolaktín, problém so štítnou žľazou a mnoho iného…
Ako zistíš či môžeš mať deti? Skúšať to. Ak to nepôjde po roku si spraviť vyšetrenia. Toť vsio…
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No to ti povie jedine lekár. S ním ti nenapadlo to riešiť?
Mne ako teenagerke bolo povedané, že na to, aby žena mohla mať deti, stačí, že má menštruáciu, ale očividne to tak nefunguje. 😉