Ahojte, tie ktoré si sledujete ovuláciu ovu testami - viete mi prosím poslať ich fotku ako silnejú deň po dni? Len pre porovnanie - zaujíma ma či silnejú postupne alebo sa len skrátka zo dňa na deň zvýši to LH tak, že je test jasne pozitívny. Ďakujem.
Mne asi len raz vyšiel pozitivny ovulacny test, inak vždy len negativne... Ale ovulaciu mám... Totiž mi vyšiel negativny aj predtým, ako mi v centre povedali, že vidia že prebieha ovulácia, je prítomný aj ovulacny hlien a moja gyn mi na preventívke povedala , že ovulácia prebehla, lebo vidí jazvičku po nej na pravej strane ... Tak ja sa už skôr zameriavam na ovulacny výtok než na testy 🤷🏼♀️😀
U mňa ako trochu tmavli, ale nijak výrazne, v deň ovu (pozitívny test som mala stále v deň ovu pozitívny, potvrdené hlienom, BT a aj bolesťami, niekto ho má 24-48h pred ovu pozitívny) mi skokovo stmavol ... Ale každá to má inak
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Neviem, ci ti to pomôže, ale napríklad ja som nikdy nemala pozitívny ovulačny test,a napriek tomu som otehotnela, čiže ovulácia očividne bola.
Vždy boli tie čiarky také slabšie, síce možno boli pri porovnaní silnejšie ako predošlý deň, ale skutočne pozitívne nevyšli vôbec.