Aký výtok je plodný? Aktuálne mam ovuláciu/po ovulácii? A mam hustý ťažký bielo žltý..je to plodný hlien alebo už koniec plodných dní?
Plodný hlien pripomína vaječný bielok.Jeho hlavným znakom je,že sa medzi prstami dá dobre natiahnuť, netrhá sa.Tento hlien je zvyčajne jeden maximálne dva dni a potom zrazu príde sucho. Teda deň bez hlienu. Tento prvý deň bez hlienu je najvhodnejšie obdobie skúšať otehotnieť.
Ďakujem krásne, tak myslím ze tento hlien som este nemala tento cyklus...
Ten hustý hlien co mam aktuálne je teda asi aký?
Je to zvláštne lebo bolestí ovulačne som uz mala.. od skončenia ms mam stale nejaké Výtoky, možno aj ten plodný len som ho nepostrehla...
Ten je uz po ovulacii, ovulacny je mokry, priesvitny, ako lepidlo.
@pininka1 ďakujem, nabudúci cyklus to odsledujem
Zapíš si to niekde, kde nás pocit, že bola ovulácia. A keď dostaneš menzes o tých 14 dní, tak máš istotu,že vieš dobre zistiť, kedy bola ovulácia.
Musela by si hlien sledovat dlhsie. Zlto-biely husty moze byt este pred ovu ale aj po ovu. Po ovu byvaju dni skor suchsie,pripadne nensie mnozstvo hustejsieho hlienu. Ale aj pred ovu moze byt hlien husty a biely,pri ovu sa zmeni na ciry, natahovaci s klzkym pocitom,mozes mat dokonca pocit mokra.ale kazda zena ma ine mnozstvo hlienu,ta co ma menej to ma so sledovanim tazsie
Ja som si to sledovala asi pol roka kym som to trafila a naucila som sa to.
Zistis,aky ho mas..ked si aspon dva cykly budes kazdy den vsimat hlien
;)
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
plodny hlien je podla mna ciry a hlavne lepsi sa, natahuje, ako "zuvacka"