ahojte, mavam pravidelny cyklus 35 dni, dnes som zacala krvacat, presne tyzden pred ocakavanou ms. Myslela som si najprv ze je to implantacne, ale zacinam sa obavat ze sa mi posunula o tyzden ms… tie ktore ste to mali, ako vela ste pri implantacnom krvacali? myslela som si totizto ze to byva par kvapiek ale aka je skutocnost neviem. dakujem. ze ci mam sancu ze je to implantacne alebo fakt sa mi spustila ms…
@gejb dakujem ti
Ja som mala len jednorázový hnedý výtok.
3 dní hnedý výtok, pár kvapiek krvi.
Jeden deň slabý hnedý výtok. Taká intenzita, že stačí intimka.
ja som na intímke mala hnedý výtok, vraj aj ružový výtok slabunký môžem znamenať uhniezdenie
Hnedý ruzovkasty vytok max na intimku… resp… nesmú byt kúsky sliznice…. A nesmie sa zintenzívňovať. Mne trval pól dňa…
Tiež slabý hnedý výtok
Ja som mala normalne krv. Krvacala som 1,5 dna, sice slabo, ale krvacala, ziadne spinenie. Myslela som si, ze mam normalnu MS, len prisla skor. Bol to myslim asi 23 den cyklu.
@titla dakujem vam vsetkym. nikdy mi neprisla ms skor, rano som mala len trosku spinenie tak som sa potesila ze to je asi uhniezdovanie a ze sa to konecne podarilo.. no teraz uz mam normalnu ms..:(
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Pár kvapiek