Ako vlastne treba piť alchemilku?

danielkadandy
26. apr 2018

Ahojte..ako sa ma vlastne pit ta alchemilka? Vsade to pisu inak..vdaka 🙂

oomina
27. apr 2018

Moja mamina hovorieva, že najlepšie je ju piť ráno nalačno, ale neviem, už som tiež počula aj iné varianty 🙂

dana90
27. apr 2018

Ja ju pijem kazdy den jednu salku,ale pijem ju na pravidelny menstruacny cyklus,kedze som v novembri vysadila hak....kym som nemala hak tak som menzes nedostala jedine po vyvolavacke....a naozaj to funguje pekne pravidelne dostavam

danyb
27. apr 2018

v prípade, že sa snažíš o bábätko je potrebné vypiť pol litra alchemilkového čaju denne od prvého dňa menštruácie až po ovuláciu, potom ju už nepi, nakoľko môže vyvolať krvácanie a plod sa nemusí dostatočne uhniezdiť, takže aj v prípade oplodnenia by sa plod neudržal

babina_33
27. apr 2018

Dobre pises @danyb ja tiez viem o tom, ze takto sa ju odporuca pit a treba si dat fakt na to pozor aby vcas prestala pit.

danielkadandy
autor
27. apr 2018

Super vdaka a mate s tym skusenosti ze to pomohlo niekomu na otehotnenie?

lilyianka
27. apr 2018

@danielkadandy v pripade otehotnenia od 1dc po ovulaciu, pri uprave ms vraj zase naopak, od ovulacie po ms

magg424
28. apr 2018

@dana90 ahoj, ja tiez nemam ziadny cyklus bez vybolavacky, normalne si si nasadila salku caju rano nalacno ? alebo proste denne ked ta napadne a zabralo ti to tak ze mas cyklus ? mas pcos?

dana90
29. apr 2018

@magg424 pijem ju k veceri....ano upravilo sa mi to,sice mam 35dnovy cyklus ale mam....nemam diagnostikovane nic....

dana90
29. apr 2018

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre