Dobry den, objednala som si vypocet od dr. Jonasa, nakolko sa nam s manzelom nedari otehoteniet, jeden potrat mam za sebou pred pol rokom v prvych tyzdnoch tehotenstva. Len zienky, kusok by som potrebovala vysvetlit lebo celkom tomu nerozumiem. V tabulke co mi dr. Jonas zaslal pise cervenym oznaceny den ovulacie a odporuca mat pohlavny styk den pred ovulaciou, ale v tabulke su zaznacene 3 dni pred ovulaciou. Preco su teda zaznacene az 3 dni ked odporuca len jeden den? A pisu tam, aj kedy je dobra zivotnost babatka, teda ziadne riziko potratu. Ale ako tomu mam rozumiet, ze v ostatne dni snazenia vyznacene v tabulke je znizene riziko dobrej zivotnosti babatka? Teda pisu tam ze 70%. Mne v tabulke co zaslal na rok snazenia o babatko vysla len 3 x dobra zivotnost. Vysvetlite mi to prosim ? Dakujem Vam vopred.
tej druhej casti si podla mna porozumela spravne...a inak ak si vezmes, ze behom roka mas 12x sancu otehotniet, z toho sa obcas vyskytne anovulacny cyklus a navyse aj pri optimalnych podmienkach je sanca otehotniet v cykle asi 20%, tak to mnozstvo moznosti aj sedi....
skus sa este opytat v teme o dr.Jonasovi, je tu jedna taka...ale je len na tebe, ci jeho metode veris, asi ano, ked mas ten vypocet....ale neviem si predstavit, ako by mohol predovedat trebars MA, ktory je absolutne nepredvidatelny... 😕
babulky moje ., tak ja om dnes poslala ziadost o kalendar Jonasovi a idem si k tomu urobit aj symptotermalnu metodu a uvidim ci sa to prekryje alebo kazde bude o niecom inom....toto uz je vazna hruuuuza., nase mamy isli na pole otec na nu a do pol hodiny uz bola tehotna....my dva roky ., umele oplodnenie neuspesne a staaale nic
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No mozem ti odpovedat iba na cast otazky. 3 dni pred ovulaciou su oznacene preto, lebo su najplodnejsie. Ale kazdy z tychto plodnych dni ma roznu pravdepodobnost otehotnenia, najdes to urcite niekde cez google, nepamatam si to, pamätam si iba, ze najplodnejsi je 1 den pred ovulaciou, preto ti zrejme najviac odporuca prave ten den. K ostatnemu sa neviem vyjadrit, vobec netusim, akou vedeckou metodou sa da predvidat zivotnost embrya. Ale mozno je to nieco medzi nebom a zemou a to vie iba pan Dr. A preco sa neobratis na neho?