Ako ste zvládli neúspešné pokusy?

karinka998
24. jan 2018

Ahojte.Ked ste snazili dlhodobo o dietatko ako yo uvas cele previehalo a ako to dopadli co vsetko ste skusili ci absolvovali po prvej navsteve u mudr ze sa nedari baboa ako dlho?..ako ste to zvladali myslim ze tie neúspešne pokusy ...co vám pomohlo? Dakujem snazime sa uz rok a doteraz som to nechavala cele tak ked bude pride to ale nejako ma to uz zacina brat a aj ked nechcem stale nD tym premyslam s pohladu mudr som ok zajtra idem na odsledovanie ovulacie :( mus chpdi na tyzdnovky to je jednine co ma napada vcom môže byt pricina mozno ta nepravidelna ovulka..dakujem za odpovede mozno mi pomozu sa na chvilku ukludnit hehe❤

pe5ka1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sassa15
26. jan 2018

@karinka998 Ahoj, my sa snažíme viac ako 2 roky. Asi po roku som to tiež začala mega zle znášať. revala som každý mesiac keď som to dostala 😀... čo ti poviem...ten môj mal zo mňa hrôzu. On to bral tak, že keď sa podarí, tak bude. Závidela som mu a zároven som sa hnevala nanho, že to dokazal brat s takym nadhldom. Ja som to už vôbec nezvládala, dokonca už som mala také blbé myšlienky, že by bolo lepšie keby že spolu vôbec nespíme, že potom by som nebola na konci mesiaca vždy taká veľmi sklamaná. V Decembri sme mali vážny rozhovor, a práve dnes bol na spermiograme. Výsledky nie sú dobré, ale mňa predsa len ukludnili, lebo sem to začali tak "reálne" riešiť. Dali sme si termín, že keď sa nám to do leta nepodarí, tak budeme riešiť umelé oplodnenie. Cvičenie mi tiež pomáha. Nie som vôbec športový typ, ale beriem to tak ,že sa pripravujem na tehotenstvo 🙂. A taktiež som viac vonku s kamarátmi. 2 roky som sedela doma na zadku, a verila som, že práve ten daný mesiac sa nám to podarí...príliš veľa som potom nadtým predmýsala keď som bola sama.

pe5ka1
26. jan 2018

@sassa15 nevzdávať sa, sú doplnky ktoré vám dopomôžu. Môj mal tiež spermiogram katastrofa no boli sme kľudni lebo sme našli tú príčinu. Mňa napchavali kadejakými liekmi a ja som bola úplne v poriadku. Po spermiograme som o 3 mesiace otehotnela. Dnes má malý 3 roky. Takže to netreba vzdávať.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre