Ako ste prežívali tehotenstvo a všetko s tým spojené ?

sara_1
26. jan 2020

Ahojte baby chcem sa vás všetkých spýtať ako ste prežívali tehotenstvo aké ste mali prvé príznaky a aké ste dali mená bábätkám 😘

sunny_g
26. jan 2020

Prvé v strachu a nevoľnostiach... Teraz už berien veci inak 🙂 pohodovo

evittam
26. jan 2020

@sara_1 Normalne. Keby mi nerastie brusko ani neviem ze som tehotna. Priznaky-meskajuca MS a väčšia únava, inak nic. Syn je Jakub, dcerka Rebecca.

bona69
26. jan 2020

Ja som bola šťastná, vedela som že bude všetko ok a aj bolo, prvý mesiac sa mi stále len chcelo spať a jedla som mega veľa a ešte aj schudla, inak nič mi nebolo, až neskôr mi tvrdlo brucho a naliala som sa vodou, akútna sekcia, drobec je Oliver

lenuliatko84
26. jan 2020

Ahoj.mala som krasne tehotenstvo, ziadne nevolnosti.jedla som ovocie a zmrzlinu skoro stale,nechutilo mi mäso. A citila som sa ako kralovna,je to asi obdobie kedy sa kazda zena citi najkrajšia. A k tej zmrzline....😀pribrala som 25 kg a az po 4 rokoch su konecne prec,ale stalo to za to.neber si zo mna priklad😘

andulka1988
26. jan 2020

Ahoj,mne zo zaciatku nebolo skoro nic len som mala mdloby po 3mesiacoch presli.Pred porodom par tyzdnov som mala zavraty,vracanie ale nebolo to az tak zle ... porodila som 2 dni pred terminom dcerku Emu

rinsh
26. jan 2020

Okrem toho, že mi meškala MS tak som mala všetky príznaky MS ktoré som predtým nemala 😁 ale to len prvý týždeň a potom nič. Asi 2 krát ma za celé tehotenstvo naplo na zvracanie a keby som nevidela po čase fotky tak by som neuverila že som mala také brušisko 😄 máme dcérku Dianu 😊

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre