Ahojte baby chcem sa vás všetkých spýtať ako ste prežívali tehotenstvo aké ste mali prvé príznaky a aké ste dali mená bábätkám 😘
Ja som bola šťastná, vedela som že bude všetko ok a aj bolo, prvý mesiac sa mi stále len chcelo spať a jedla som mega veľa a ešte aj schudla, inak nič mi nebolo, až neskôr mi tvrdlo brucho a naliala som sa vodou, akútna sekcia, drobec je Oliver
Ahoj.mala som krasne tehotenstvo, ziadne nevolnosti.jedla som ovocie a zmrzlinu skoro stale,nechutilo mi mäso. A citila som sa ako kralovna,je to asi obdobie kedy sa kazda zena citi najkrajšia. A k tej zmrzline....😀pribrala som 25 kg a az po 4 rokoch su konecne prec,ale stalo to za to.neber si zo mna priklad😘
Ahoj,mne zo zaciatku nebolo skoro nic len som mala mdloby po 3mesiacoch presli.Pred porodom par tyzdnov som mala zavraty,vracanie ale nebolo to az tak zle ... porodila som 2 dni pred terminom dcerku Emu
Okrem toho, že mi meškala MS tak som mala všetky príznaky MS ktoré som predtým nemala 😁 ale to len prvý týždeň a potom nič. Asi 2 krát ma za celé tehotenstvo naplo na zvracanie a keby som nevidela po čase fotky tak by som neuverila že som mala také brušisko 😄 máme dcérku Dianu 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prvé v strachu a nevoľnostiach... Teraz už berien veci inak 🙂 pohodovo