Ako ste otehotneli so srdiečkovou maternicou?

lienka_9
8. jún 2020

Ahojte baby, máte niektorá srdieckovy typ maternice a nedarilo sa Vam dlho otehotnieť? Co Vam pomohlo? Co vam lekár predpísal aby ste otehotneli alebo co ste vsetko absolvovali ake vysetrenia?? Ďakujem ♥️

karhu
8. jún 2020

@lienka_9 otehotniet koli srdcovitej maternici by nemal byt problem, problem je skor donosit, AK je problem aj s otehotnenim tak to bude skor suvisiet s hormonmi, ovulaciou, vystelkou maternice, a samozrejme treba skontrolovat spermie...
ak sa nedari otehotniet do roka, vtedy sa zvycajne koli dalsim testom navstevuje centrum pre asistovanu reprodukciu

malicka_mysicka
9. jún 2020

@lienka_9 s prvym sme skusali pol roka, vraj velmi rychlo vzhladom na moju diagnozu, mam svalovinovu prepazku, ktora sa neprisposobi a nie je ju mozne operovat. Teho mierne problematicke ale nakoniec som prenasala 🙂 no ono na tu maternicu ti ziadne pripravky nepomozu, ono treba, aby sa to uhniezdilo na spravnom mieste, takze podla mna po styku nohy hore ale to mi teda ziadny doktor este neporadil 😀

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre