Myslím skôr emocionálne, čo sa týka strachu. Nášmu bábätku prestalo bit srdiečko na konci 1..trimestra.
Nášmu v 19tt...čiže som si to ešte musela aj odrodiť čo neprajem teda nikomu...teraz som tehu znova...a ako? Ťažko lebo strach je stále, každý den sa bojim...ale opakujem si, že toto je vec ktorú neviem ovplyvniť..nie je to v mojich rukách...robim maximum preto aby to dopadlo dobre a viac nedokážem...takže jedine tak
Bat sa budeš až dokonca ale to už bude navždy. Mne pomohlo webinar od baby vypni hlavu a este teda doktor… a už sa len modlim nech je všetko v poriadku a nech sa narodi v termine a nech je všetko ok
Je to náročne ale zvládneš to. Je fajn sa baviť s niekym o svojich pocitoch aby si to dala von. Veriť, že teraz to bude všetko dobre. Zle už bolo a už bude len dobre. Držim moc moc palce 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 zvládnuť zvládneš ale bude to ťažke kontrolujem na sebe všetko a určite to všetkeho aj viac stresujem.
Tehotenstvo bolo plné neistoty a strachu ....
Dnes sa tešíme zo 6 t synčeka.
Držím veľmi palce ❤️
Prve tri mesiace neskutocny strach, chodila som dookola pozerat na wc ci nekrvacam. Ale vsetko uz bolo ok, az pri tretej mi zistili viacere mutacie na hematologii a cudovali sa ze som mala len jeden potrat
dievcata skusenost nemam, ale vsetky Vas obdivujem ze to dokazete, ste silne zeny a zelam Vam krasne zdrave babatka 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ja som momentalne tehu po 2 potratoch a teda je to masaker. Strach je velky, kazdu chvilku sa kontrolujem na wc ci nekrvacam, sledujem si kazdy tehotensky priznak ale teda snazim sa mysliet pozitivne, ze nemoze byt stale iba zle a s nasadenou liecbou to dotiahneme do konca 🙏🏻 ale teda nedokazem sa absutne tesit a mam vycitky ked si napr oblecem tehotenske gate lebo obycajne uz nezapnem, ze to tym zakriknem a vsetko to skonci🫣
Ja som sa bála. Celé prvé štyri mesiace som ležala. Do konca som sa šetrila. Bol to strašný strach až do konca.
Samozrejme strach bol od zaciatku az do konca.
Mala som MA v 11tt a do roka uz som mala duhove dietatko 🙂
Ja som sa po potrate a naslednych dalsich problemoch nervovo zosypala a chodila som asi rok k vybornej terapeutke. Ta mi tak pomohla, ze druhe tehotenstvo som zvladala ovela lepsie ako to prve. V tom prvom som sa stale niecoho bala, sledovala sa, bala som sa zjest kopu veci. V druhom som bola ovela viac v pohode, ziadne velke strachy ma neprenasledovali. Jedine co bolo, ze som sa nedokazala nejako extra tesit. Po kazdej kontrole som sa tesila, to ano, ale celkovo som bola taka skor zmierena s tym, ze to moze dopadnut akokolvek. Dopadlo to uz velmi dobre, super chlapcek sa nam narodil.
No ťažko... Mne veľmi pomohlo zamestnať sa čo najviac, mala som prácu, ktora mi nenechavala veľa času na katastrálne scenáre. A ešte som chodila na častejšie kontroly. A deň za dňom, len vydržať.
Držím palce 🤞
Veľmi veľmi ťažko, v napätí a s obrovským strachom. Žiadne užívanie si bruška atď, to nebolo. Neskutočne som sa tešila na pôrod. ALE!!! Všetko to stálo zato 🙂
Bala som sa cele tehotenstvo,akokeby som sa nedokazala tesit.Ani sme teh.nikomu neoznamovali.Az po morfo utz v 24.tt, ktory bol v poriadku.Ale vsetko dopadlo fajn.Prave sme oslavovali jej 5.narodeniny.A najviac mi asi pomohlo,ze som uz mala starsiu,vtedy 2 rocnu,tak ta ma plno zamestnavala.
Bála som sa takmer celé tehotenstvo, na všetko som si dávala pozor. Bola som akoby stále v strese a bála som sa tešiť. Myslím, že to dobré nebolo. Syn bol hrozne uplakané bábo. Už má 11 rokov a je to super 🙂 a má aj dve sestry 😉
Si veriaca? Ak áno tak mne pomohlo čítať Isaiah 54:17 a Jeremiah 1:5
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Toto by aj mňa zaujimalo