Ako spoznať že tehotenstvo bolo biochemické?

sara_1
22. jan 2020

Ahojte žienky chcem sa opýtať ako sa pozná alebo aké ste mali vy priznaky alebo lepšie povedané ako ste prišli na to že ste mali biochemické tehotenstvo pretože som presvedčila partnera aby sme to ešte skúsili a lekár mi povedal že mám si dávať pozor na biochemické tehotenstvo čítala som o tom veľa ale chcem vedieť vlastne skúsenosti 😊

giuli
22. jan 2020

Niekedy ani nespoznas,iba ak si spravis skor test a to pred vynechanim MS alebo v case ocakavanej MS....oplodnene vajicko to "neustoji"a nasledne sa menstruaciou vyplavi....ms moze prist nacas alebo s niekolkodnovym meškaním....obvykle byva trosku silnejsia......

mima1
22. jan 2020

Niekto nato ani nepride ze mala biochemicke. Proste bud len meska par dni mrcha alebo pride normal. Tak nechapem dr co ti povedal.
Mne napr meskala 8dni testy sice pozitiv ale nesilneli az potom prisla mrcha.

bagre
22. jan 2020

nerozumiem prečo pozor na biochem. však tam sa to rýchlo porieši samé a bez komplikácií. A ak sa nerobí test tak žena ani nevie že to bolo tehotenstvo. Na rozdiel od missed ab. kedy to môže byť s komplikáciami. Alebo mimomaternicové...

ivca88
22. jan 2020

Ježiši. Načo sa stresujete týmto ?
Si si istá, že si lekára správe rozumela ? Lebo podľa mňa je to blbost.
Nedá sa "uchrániť" pred potratom, ani pred mimomaternicovym , ani pred neviem čim.
Koľko žien má tehotenstvo bez problémov a aj tak sa na konci nedočká babatka 😔
Myslieť predom na takéto negatíva a čítať si o ňom veľa na nete, to mi príde scestné.

lauritkatesty
23. jan 2020

Suhlasim.s babami. To naozaj nerieš. Na uplnom zaciatku po oplodneni nastava rychle delenie buniek,tak ako so vsetkym,noze niekede nastat chyba,vajicko sa sice na kratky cas uhniezdi.vyluci sa hormon hcg,ale potom to telo jednoducho vyluci.Je to prirodzena selekcia. Vela oplodnenych vajicok takto konci a keby zena netestovala skor,ani o tom nevie. Neviem co by na tom malo byt nebezpecne. Skor ci nemyslel mimomaternicove... tam ano,mozu nastat komplikacie,ktore vedu az k vybratiu vajcovodu.

rachel36a
23. jan 2020

Pred biochemickym tehu sa neda chranit a vacsina zien ani nevie ze tehu bola...a nie je to nic nezvycajne ani nebezpečné ...asi si lekara zle pochopila

aleskandra
1. máj 2020

Ahojte baby...tiež mám za sebou biochemické...ms meškala 3 dni, spravila som si Digi test - vyšiel pozitívne, no hneď na druhý deň som dostala ms
Bola silnejšia oproti iným...no zarazilo ma to, že dnes som 4DC a mňa v podstate celý deň dosť bolí podbruško :( takéto bolesti mávam pred príchodom alebo prvé dva dni...teraz nič a začalo to až na štvrtý deň :(
Už mi začínajú hlavou prelietavat kadejaké myšlienky 🙄 či je všetko ok

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre