Ako ste to spoznali? Dá sa to vobec spoznať? ako ste zistili, že áno už je ten pravý čas a chcem dieta?
@kraskaaa no, tak sa do nicoho nedaj nasilu zatlacit, musis to sama citit, tiez som dlho nic necitila, deti ma vobec nezaujimali, ale potom to prislo 🙂
a spoznala som to aj tak, ze ked som nebola pripravena, tak ma predstava porodu desila, a ked som potom bola tehotna, tak som sa toho vobec nebala
@kraskaaa ja som bola svokrou tlacena do dietata od svadby...vraj mi tie moje hodiny poriadne tikaju a to som mala iba 21 rokov...strasne ma to rozculovalo a cim viac tlacila tym menej som dieta chcela...
Dieta sa nam narodilo 5,5 roka po svadbe a len preto ze sme to s manzelom chceli a vytvorili sme si podmienky pre deti take ake sme chceli.
Myslim ze vnutorny hlas ti urcite napovie kedy je ten spravny cas.
Prveho syna sme mali hned po svadbe..nebol to tikot hodin 😅 Boli sme mladi a jednoducho sme ho chceli 😎
Pri druhom dietati som pocitila ten "tikot" a bili veelmi 😀 😅 V tej dobe bol syn uz väcsi..svagrina cakali prirastok-a hned na to aj moj brat oznamil,ze cekeju malicke.Ked sa tie deti narodili...a ja som ich videla 😵 Ked som isla domov-k rodicom,neskutocne som sa tesila malej-takmer cely cas som s nou stravila..prebalovala-krmila-bolo to krasne..od vtedy som na nic ine nemyslela nez na to ze uz je ten spravny cas mat druhe babo. 😵 Pri pomysleni na male dieta som bola hotova 😅 Myslim,ze to boli tie moje hodiny 😅 😵
🙂 Ja už citim tie hodiny, a biju mi už dlhšiu dobu🙂 Aj keď partnera mám už 9 rokov, požiadanie o ruku zatial neprišlo, ale ideme spolu bývať, tak hádam sa už osmelí. Ja by som brala aj najskor babo, potom svadba, ved aj tak to máme už teraz prevrátené🙂)
ešte niekto nejaký názor? budem rada za vaše názory
@kraskaaa ja som chcela babo asi vzdy, ale tak naozaj az vtedy ked sme sa spoznali mojim muzom ... ale este na to nebol spravny cas .. o par rokov sme mali svadbu a potom o 9 mesiacov aj babo 🙂 a tie roky predtym ked som si robila obcas tehotensky test ked mi meskal menzes tak som vzdy bola smutna ked bol negativny 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@kraskaaa hadam sama vies, ci ho chces alebo nie