Ako splodiť dvojičky?

karkulka111
25. mar 2015

Aka je najlepsie metoda aby boli dvojicky? 😉

kuratko
25. mar 2015

umele oplodnenie? :D

jjanulkaa3
25. mar 2015

Tiez si myslim ze umele oplodnenie.

mojmacik
25. mar 2015

trochu divna alebo naivna otazka ? trojicky nechces? ...a ani pri IVF nemas zaruku

lucy125
25. mar 2015

žiadna ani cez umele nemusiš mat dvojičky,mne vkladali aj tri embryjka a mam jedno iba.

marin.frist
25. mar 2015

Ak nejdes na umele oplodnenie, odporucam najskor precitat si ucebnicu biologie 😉

katy83
25. mar 2015

ja mam oboch rodicov s dvojciat a predsa nemam dvojicky 🙂

leilac
25. mar 2015

Po vysadeni HAK, alebo po niektorych tabletkach,napr.:Clostilbegyt ... 😉

klincek
25. mar 2015

zeby sexovat? 😅
najlepsie po nedavnom vysadeni HAK, aspon trikrat denne a viac dni za sebou 😉. ale aj tak uspejes len v pripade, ak sa ti (a to byva nahoda) prave v ten mesiac uvolnia aspon dve vajicka. ale za pokus nic nedas 🙂
a pokial by mali byt jednovajecne, to neovplyvnis uz vobec nijako, to je proste krasny zazrak prirody.

acer11
25. mar 2015

cez sitko 😀

leanax
25. mar 2015

Ja som z jednovaječných dvojičiek, môj manžel je z dvojvaječných dvojičiek a nemáme dvojičky 😀 ešte dodám, že moja mama je z dvojičiek 🙂

dankapap
25. mar 2015

zjest jablko z Pultanely....

lavinis
25. mar 2015

@dankapap 😀 😀 😀

1234lubka
25. mar 2015

hmm kiez by sa Vam podarilo aspon jedno....nie to dvojky

slivocka
25. mar 2015

nam sa to podarilo po clostilbegyte , tam je realna sanca ze bude viac pocetne tehotenstvo pise to aj v pribalovom letaku lieku, a ja som mala hned dve ovulacie ked som mala 2 vajicka 🙂

tinushka13
25. mar 2015

jeeeeezusmárja.. za posledné dva dni tak pripečené otázky, že mám pocit akoby niektoré osobby vekom strácali bunky ... zaklincuj to dodakom : A ako ešte zariadim aj správne pohlavie tých dvojičiek??? 😀 😀

miadi
25. mar 2015

asi tak ako vyhrat v lotte 😀 zapojit sa kupit si listok a dufat ze vyhras prvu cenu 😀
cize sexovat a dufat ze budu dvojicky 😀
vraj su vacsie sance po vysadeni HAK ale to tiez je uz len na osude co bude

sasa1310
25. mar 2015

skús pár dní za sebou mať styk každý deň. Ja mám medzi dvojičkami rozdiel 2 dni v počatí. Samozrejme dvojvaječné 🙂

prego81
25. mar 2015

predohra 2 minuty, potom raz spredu a raz zozadu. Po styku 2 pohare vody. Ak chces 2 dievcata tak vodu studenu. Na chlapcov teplu vodu. Ak chces parik tak logicky jeden pohar studenej a druhy teplej vody. A daj potom vediet 😀

esterba
25. mar 2015

Dvakrát fúknuť do pravého ucha.

ingulik
25. mar 2015

Mat dve deti netuzit po tretom...kojit to druhe a davat pri sexe pozor :D
...tak sa podarili nam....xii

pemizb
25. mar 2015

Uz zasa niekto kto chce dvojicky....a prosim daj mi vediet naco ti to je? Na to aby sa za tebou otacali ludia na ulici? Ak tuzis len po tom, tak sa vyzlec a zacni behat po ulici naha...mas zarucenu istotu ze sa za tebou obzrie kazdy a nezabudnu na teba dlllllho...dlhsie ako keby si sa pretrtala s dvojickami. Ja toto vazne nepochopim....nevidim iny dovod na to, ze niekto CHCE mat dvojicky. Mne to pri prvej kontrole 😢 na gynde ani nenapadlo.... A potom ze dvojicky.....ale ze by som snivala o takom comsi. A vies ty vobec aka je to zataz? Nabuduce napis ze by si chcela trojicky...alebo rovno sestorcata.....to budes slavna aj v telke.

bonaqa2013
26. mar 2015

No to je asi taká otázka ako máme 3 dievčatá a chceli sme aspoň jedného chlapca....
alebo mám 4 deti a 3 sa podobajú na mňa a jedno nie. Prečo sa jedna dcéra podobá na ocka?

charlie1980
26. mar 2015

Hormonalne injekcie a sledovanie poctu dozretych vajicok ultrazvukom (2-3 prehliadky) Potom povinna suloz na povel. Uspesnost 15%na.

peneloppe
26. mar 2015

ked ich mate v rodine tak je velka pravdepodobnost alebo IVF

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre