prosim vas maminky, ako co urobit pri snazeni aby sme mali dievca ? nejake tipy/triky ? viem ze nic zarucene neni ale aspoj nieco na podporu toho..diky
No oficialne sa hovori, ze chlapcenske spermie su rychlejsie, ale rychlejsie umieraju. Takze ak otehotnies v den ovulacie, tak to bude chlapec. Ak k oplodneniu dojde po 24 hodinach od ejakulacie tak to bude dievcatko. Na kolko to funguje neviem. A chce to velku znalost svojho tela, alebo sledovanie ovulacneho kalendara (co vsak nemusi byt presne). Kazdopadne spermie preziju cca 3 dni a vajicko necely den. Takze tazko sa trafit. Za skusku nic nedas, stale vsak to je 50:50.
Jaj a este nieco ze treba sexovat s ponozkami :D, alebo bez. neviem popozeraj v starsom fore :D
@sarinka91 nic v zlom, ale ak by sa vam zadaril chlapcek menej by ste ho lubili? Inak vraj celkom vychadza vypocet od Dr.Jonasa...aj mojej znamej sestra mala syna a druhe chceli dievcatko tak s manzelom boli u neho a vyslo im to.
@sarinka91 ak su to rady tak len povery ale citala som ze zalezi od spermii ak su starsie ako 24 hodin tak to bude dievcatko tzn milovat sa kazdy druhy den nie kazdy. Ak uz tehotna si nechaj to na prirodu. Vedci tvrdia ze koli nadmernym uzivanim veci balenych v plaste sa rodia prevazne dievcata. Mam okolo seba pet znamich tehuliek a vsetky cakaju dievcatko 😀
Čakám tretieho chlapca a všetky tri razy som otehotnela počas ovulácie, takže tá metóda milovať sa pred ovuláciou bude asi najistejšia 🙂 Mne nepomohli ani výpočty podľa Jonáša ani čínsky horoskop - podĺa týchto to malo byť teraz dievčatko. Možno nabudúce 😀
Je to blbost .. pohlavie je dane hned pri oplodneni a urcuju ho chromozony v spermiach muza.. cize ziadne milovanie v ponozkach ani poloha nepomoze.. 😀
ja som zas pocula, ze zavisi od toho, v ktorom znameni (ci v muzskom alebo zenskom) bol mesiac v den pocatia..
@sarinka91 Neexistuje ziadny zaruceny sposob, ako prirodzene splodit dievca. Ta teoria o rychlych a pomalych spermiach je vyvratena od 60tych rokov, takze ani ta akoze "vedecka" metoda nefunguje. To, ze to niekomu vyslo, neznamena, ze je to overene. Neexistuje sposob, ako zarucit splodenie urciteho pohlavia inak, nez pri umelom oplodneni.
A ja som asi divna, ale ja som si doteraz vzdy zelala zdrave dieta.
Dr.Jonas.Urcite ano!velmi vela znamich snim ma kladne skúsenosti.Ale ak dobre viem,uz to nerobí osobne ale cez internet.Pred troma rokmi sme ho oslovili no nakoniec sme jeho služby nevyužili
Jonasovu metodu si mozte kludne vyratat aj sami, napriklad tu:
http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...
sedi to presne podla jeho vypoctov..
Podla neho kazda zena je plodna v den, kedy je rovnaka konstalacia mesiaca a planet ako v den a hodinu, kedy sa narodila... pohlavie vypocita podla toho, v ktorom znameni je mesiac v den pocatia (muzske a zenske znamenia)..
tiez by ma zaujimalo, kolkym to vyslo, to pohlavie myslim... ale to by sme museli vediet presny den oplodnenia.
Zivotaschopnost vypocita podla 'napatovych aspektov' - ako sa navzajom ovplyvnuju jednotlive astrologicke elementy (planety, mesiac, slnko)..
Kazdopadne, najvacsi dar je zdrave dieta, to je jasne...
to v dnešnej dobe ešte dámy nevedia, že to závisí od génov/spermií muža?
Dámy, máme tu pekný článok o tom, ako zarobiť na dievčatko. Podeľte sa so svojimi skúsenosťami vo WIKI https://www.modrykonik.sk/snazime-sa/ako-splodit-dievcatko/
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
http://www.obfocus.com/calculators/gender.htm mozes vyskusat 😉 mne to na prvu vychadza, ale nerobili sme podla tohto