Ako splodiť chlapčeka?

e4fcpgfge7uts
11. aug 2023

Zdravým znie to hlúpo viem ale možno sa niekto najde kto sa vyzná tak to rysknem teda
Ja a manžel máme už 2 dievčatka môžem mať už iba jedno bábo dnes mi manžel povedal že máme 2 dievčatka ale že chcel by aj chlapčeka samozrejme aj keby to bolo dievčatko bola by to rovnaká radosť a ešte aká
Len nech to bude zdravé no keď že môžem mať posledné bábätko tak by sme chceli chlapčeka len nevieme ako to čítam po webe no nie som Si istá ak máte radi sem s tým ja aj manžel si prečítame

sissy27
11. aug 2023

@e4fcpgfge7uts legenda hovorí, že chlapci sa rodia tým, ktorí ovládajú gramatiku 🙈
A teraz seriózne - nevieš to ovplyvniť, ale rozhodnú spermie, nie vajíčka. Za istých okolností (a hlavne z naozaj vážnych dôvodov) sa dá v labáku ”naprogramovať” pohlavie.

lilke
12. aug 2023

Pred časom som čítala, že chlapčenské spermie sú rýchlejšie, ale majú kratšiu životnosť. Dievčenské sú pomalšie a vytrvalejsie. Čiže ak príde k styku cca. 3 dni pred ovulaciou, chlapčenské už budú kaput, a s vajíčkom sa stretnú iba prezivsie dievčenské. Ak bude styk tesne pred ovulaciou, chlapčenské sú jednoznacni víťazi... Ale negarantujem, či je to fakt.

maryetta
12. aug 2023

@lilke u nás tato teoria zatial funfuje 😂 uvidime teraz cakame stvrte a…. Aj preto som zvedava ci to bude platit alebo je to ozaj “nahoda”.

basska_b
12. aug 2023

@lilke U nas toto tiez muz hovoril a zrejme to zafungovalo. Mame 2 dcerky a potom chlapca. Popri 2 detoch uz nebol cas na radovanky, takze ked sme sa o neho snazili, uz nam to nevychadzalo uplne ze kazdy den. No jeden den doobeda som mala pocit, ze teraz mam ovulaciu... tak sme to poistili a podaril sa chlapec. Sak skuste, min 50% sanca je, ze to bude chlapec. Dokonca chlapcov sa rodi vraj 51% 😃 no a ked vystriehnete presne tu ovulaciu, tak chlapcenske spermie by mali byt rychlejsie ako dievcenske

pininka1
12. aug 2023

@e4fcpgfge7uts napíš mi súkromnú spravu

mimicka2013
12. aug 2023

@e4fcpgfge7uts boze jak moze byt niekto tak hlupy. Mozes mat uz iba jedno, ani nevies ake stastie mas ze uz 2 mas a ty riesis take voloviny... a samozrejme chran boze ze budu dvojicky lebo predsa pani dolezita si naplanovala ze uz len jedno moze mat aj to chlapca.

nevenka
12. aug 2023

@lilke prve 2 deti neviem, ako a kedy...mame chlapca a dievca. No a tretie 2 dni pred ovulaciou, je chlapec a stvrte 5 dni pred ovulaciou a je dievca. Takze toto by aj sedelo, lenze niekto hovori, ze aj 2 dni pred ovu uz by malo byt dievca a presne na ovulaciu - chlapec. Len vystihnut presne tu ovulaciu, ze...
A je to aj tak nahoda, si myslim.

veronikaros
12. aug 2023

@mimicka2013 fakt?? Ty vieš či nemôže mať už len jedno skrz vek,skrz zdravotný stav,skrz byvanie...skrz hoc čo? Nikde nepíše keby to dievčatko, dvojičky že ich nechce. Je tak ľahké tu sekať machra a druhej neznámej žene napísať že je hlúpa,však? Asi sa tak bežne bavíš aj v osobnom živote so svojím okolím,smutné.

x_mery_x
12. aug 2023

Vraj pocas ovulacie su to chlapci, nam to vyslo. Mali sme styk iba raz pocas nej, takze viem presne. :D

stellarstar
12. aug 2023

To povedz tvojmu chlapovi

bolarazjedna
12. aug 2023

@lilke toto co píšeš je vedecky podložené.... Ale teda musíš vedieť, kedy ta ovulacia prebehne, no aj tak stopercentná istota to nie, lebo napr milujete sa každý druhý den, a nevieš, či tí čerství chlapci nepredbehnu dvojdňové dievčatá.... A proste aj keď vieš kedy ta ovulacia prebehne, nevieš presne, kde sa práve to vajíčko nachádza a kde k tomu sú spermie....
Ale teda je to fakt, že keď chcete dievča, je vyššia pravdepodobnosť, keď sa budete milovať pár dní pred ovu, ak chlapca, tak v deň ovu.

bolarazjedna
12. aug 2023

@mimicka2013 však písala autorka, že rovnako by ich potešilo aj dievčatko. Ale je to podľa mňa celkom ľudské a pochopiteľne, ak niekto po 2 dcérach túži aj po synovi, alebo opačne. Samozrejme, že zdravie je to najpresnejšie, ale v kútiku duše môžu dúfať, že to bude chlapček. Není na tom nič zlé, ak sa snažia tomu nejako dopomôcť.
Nikde autorka nepíše, že tretiu dcéru nebudú rovnako milovať, že budú sklamaní, že manžel sa rozvedie, ak to nebude chlapec.... Tak kľud a neuražaj autorku.

janka_266
12. aug 2023

@e4fcpgfge7uts skúste si sledovať ovulaciu a keď bude, tak je veľká šanca na chlapca, nám to tak vyšlo❤️ (chceli sme dievča 🤣)

sono2
12. aug 2023

@sissy27 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

zuzanaete
12. aug 2023

@lilke My uplne vylucujeme tuto teoriu. Chlapec si pockal 5 dni. 🙂 Ale statisticky to tak bude najpravdepodovnejsie.

adka3321
12. aug 2023

@lilke my sme mali sex v case ovulacie (potvrdene doktorom) a mame dievca. takze nie, nemusi to tak fungovat 😀

sense
12. aug 2023

Treba chlapovi povedať ze za pohlavie je zodpovedný jeho chromozóm, takže čo si spraví to bude. Hlavne ze je zdrave

zenulkaaa
12. aug 2023

Ak vies kedy mas ovulaciu, tak vtedy musi byt styk. Vtedy je najvacsia pravdepodobnost splodit chlapca.

daniela2202
12. aug 2023

@e4fcpgfge7uts treba to napísať všade na soc. siete a už len čakať ... čo vám to už vyhráva načisto 👎👎👎

ja_mama
12. aug 2023

Tak ono nemusi zalezat len na tej ovulacii....darmo sa budete snazit vzdy presne "v ten den" ak ma muz prevazne dievcenske spermie..ale kamarat spravil pokus (tiez chceli chlapca) tak zacal otuzovat, nosit volne trenky, nedavat mobil do vrecka a neviem co vsetko - proste aby neboli semenniky v teple lebo tie chlapcenske spermie su na to vraj citlivejsie a prekvapivo sa im naozaj podaril chlapec 😀

mamamasama
12. aug 2023

V prvom rade treba najst takeho chlapa.U nas sa z manzelovej strany rodia len chlapci. Svokra je z toho už a prasky. Ma 4 synov a 8 vnukov.

elmivelmi
12. aug 2023

@bolarazjedna vedecky,nevedecky my sme cez ovulaciu,mala som z oboch vajecnikov a obe baby😉Ja si myslim ze niektore zeny tazsie budu mat dievca a niektore tazsie chlapca,mozno je na to aj telo zeny nejak stavane.Mozno niektora zena bude mat chlapca az pri 8 dietati a naopak.Su aj pary kde napr maju 5 chlapcov alwbo opacne.V nasej rodine inak vsetci surodenci male baby😉Ze naozaj zvlastne.

danielittar
12. aug 2023

V mojom okolí je posledné dva roky babyboom dievčatiek. Aj ja čakám, aj dvom kolegom sa narodili dievčatká... Možno skús vyššie spomenutú metódu so stykom tesne pred ovuláciou, šanca tam je 🙂

maryetta
12. aug 2023

@mimicka2013 suhlasim. Tato reakcia je prehnana mam kamaratky ktore maju 3sekcie a potom ich “vycistili” lebo by dalsie bolo riziko. Takze uz dalsie mat nemozu… nikdy nevies aka indikacia je za tym. Takze na tuto extremne citlivu temu ozaj velmi opatrne.

jaskolka
12. aug 2023

Áno, je teória, že pred ovulaciou je vyššia pravdepodobnosť dievčatka a v čase ovulácie chlapca, ale je to len teória, nie je to uppme dokázané, keďže nedá sa ani vždy 100% vedeť, kedy došlo k ovulácii. Určite to nie je stopercentny spôsob, to sa ani nedá tak určiť. Jedine v asistovanej reprodukcii je to možné, aj to len v prípade, keď existuje nejake ochorenie, ktoré sa viaže na konkrétne pohlavie. Ani tam to nejde tak, že "chceme chlapca, tak to zaraďte".
Inak povedané, nikto vám nezaručí, že to bude chlapec. Ja vždy v takých prípadoch si spomeniem na susedov, ktorí mali 3 dievčatá. Odhodlali sa na 4 pokus, lebo veď to asi už musí byť chlapec.. No a bum, narodili sa dvojičky - dievčatá😊. Po tomto už skúšať prestali definitívne

bolarazjedna
12. aug 2023

@elmivelmi áno, samozrejme zrodenie nového života neni také jednoduché.... Našťastie ☺️ marí sa mi, že som čítala niekde, že podľa nových výskumov aj vajíčko akoby "môže vybrať", koho pustí, koho nie cez svoju stenu, a môže sa stať, že spermie jedného či druhého pohlavia proste prejdú ťažšie alebo neprejdu... Ide o zložité biochemické interakcie, ale laicky by som asi takto vysvetľovala. Takže v takom prípade nemusí vyjsť, že ste sa snažili v deň ovulacie, tak to bude chlapec.

e4fcpgfge7uts
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elmivelmi
12. aug 2023

@bolarazjedna ved to u nas v rodine chlapec pravdepodobne nehrozi😉Ale ja som vzdy chcela baby takze ja som s tym uplne ok.

pettom19
12. aug 2023

@lilke ja som dokaz, ze to neplati vzdy 😂. Mala som do ovulacie 7 dni, ked sme mali styk, a mame chlapca 🤷. Priroda si vyberie sama to najlepsie.

bolarazjedna
12. aug 2023

@pettom19 si si istá, kedy si mala ovuláciu? Lebo spermie ktoré prežijú 7 dní, no neviem... Bud máš výnimočného muža 😃 ale teda životnosť spermií je 2-5 dní.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre