Viem,ze ta otazka znie smiesne,aneexistuju 100per.sposoby a rady ako na to,ale niekde sa popisalo kadeco o tom,kedy zacat pracovat na babatku,ked chcete chlapca,ci dievca,...noviem,ze su aj taky ludkovia,co to z datumov kadeakych-narodenie,prve dieta,ovulacia a podobne...zistia kedy zacat pracovat na chlapcovi,ci dievcatku.Jedneho takeho pana som nasla,zatial,co kamaratkam 3povedal sa podarilo,no mne povedal,ze som 1pripad,kedy sa mu to neda vypocitat,sam tomu nechapal...preto,ak niektora ste boli u niekoho takeho,ci poznate,dajte vediet 🙂 Je tocisto len zvedavost,nie som posadnuta niecim,ze budem carovat alebo co 🙂
@mischell0110 možno budeš mať párik, dvojičky
Všetko je 50:50, ale žeby chlapčekovia boli rýchlejší v čase ovulácie? 🙂
skuste podla cinskeho kalendara,mne vsetky deti vysli a to mam 4 krasne deti
@barbara088 mne podľa čínskeho výpočtu vychádzajú dvaja chlapci a mám párik
ja mam syna dcerku dcerku a syna 🙂
@barbara088 a to je aky,ako akmozem vediet 🙂
zadaš si do goglu činsky kalendar počatia
no tak ja ti poviem taku ľudovu povedačku, chlapca robíš cez deň a dievča v noci 🙂 mne aj babam z okolia to tak vyšlo 😀
@mischell0110 ono sa hovori, ze chlapca pocas ovulky, dievca 1-2 dni pred ovulkou... no ale my sme dievca pri konci ms a chlapca po ovulke... 😁😆😅😂
@nelinka2009 prispevok skoro 2,5roka stary,uz mozno maju aj dvoch chlapcov😂
@bibyke 😁😆😅😂
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Jonasova metoda, ale nemam vyskusane 😉