Ako skoro po kyretáži ste otehotneli ?

hrybik
1. feb 2020

Čaute baby prosim ake skúsenosti mate s kiretažou,ako skoro ste otehotneli?dakujem

mimina323
1. feb 2020

Ahoj, zdravotné problémy som nemala žiadne. Horšie to bolo s vysporiadaním s touto situáciou. Práca mi pomohla. Po týždni som šla naspäť. A tehotenstvo mi môj gynekológ odporučil najskôr po 6 menzesoch, tak som ho poslúchla a všetko dopadlo na výbornu. Dnes už má 16 🙂)

pininka1
1. feb 2020

Po troch mesiacoch som otehotnela znova a už bolo všetko ok. Ale psychicky to bolo dosť náročné, celé ďalšie tehu som sa len sledovala či opäť nekrvacam.

anjelik2019
1. feb 2020

Ahoj, ja takisto, bola som 27.9.2019, bolo to moje tretie tehotenstvo, neplánované, mám 2 deti už veľké 13 a 14 ročné. Na bábo sme sa tešili, no v 11 TT bohužiaľ zamlcany potrat. Zdravotne ok, horšie na tom je psychika, ja som bola na zákrok v piatok a v pondelok som normálne nastúpila do práce, tá mi pomáhala nemyslieť na to. Ale cez vianočné sviatky to na mňa doľahlo a celé som ich preplakala... Držím palce a želám ti skoré otehotnenie a zdravé bábätko 🤗.

jaruska_12
1. feb 2020

Ja som mala kyret 10.10.2019 snaženie odporúčal po prvej ms keďže sa v mojom prípade jednalo o anembryomolu, čiže tehotenstvo bez plodu aj tak to bolo ťažké veľmi sme sa tešili zatiaľ sa nedarí k tomu mam pcos keď to tento mesiac nevynde budúci mu Dr nasadí clostilbegyt tak uvidíme držím palce nech sme všetky čím skôr tehu a hlavne zdravé ♥️

trojecka
2. feb 2020

@hrybik nám sa po kyretazi podarilo cca po 10 mesiacoch. Je pravda,že sme sa začali snažiť až približne po piatich - cca 4 menštruácie, na odporúčanie lekára. A teraz finisujeme vo februári,tak verím,že všetko dobre dopadne 😉

hrybik
autor
16. feb 2020

supeer tak to držim palce vela zdravia hlavne

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre