Maminky kde najdem tohoto mudreho a dobreho Dr.? Do buducna by som si chcela dat vypocitat pohlavie dietatka tuzime s muzom po dcerke... uz ste niektora vyuzila jeho postupy a rady? Ako to dopadlo ;)
kvetka a kolko to stoji??? A dakujem ;)
ja som si tiež dala urobiť tie výpočty a nič...rok sme "fičali" presne podľa plánu a nepodarilo sa....ale možno majú iné dievčatá lepšie skúsenosti....my sme totižto vyskúšali s manželom toho veľa,od mikroskopu cez gemmoterapiu,lieky,folikulometriu a neviem čo ešte...takže ja sa už na tieto metódy pozerám skepticky...nakoniec sme otehotneli z ničoho nič 😉
@enigma7 neviem ci je az tak mudry a dobry 🙂, poznam ludi, ktorym jeho vypocet pohlavia nevysiel. Sesternica chcela velmi dievcatko, ma 3 chlapcov 🙂, ja som sa tiez dost fixovala na jeho vypocet, tuzila som po dcerke, mam druheho synceka (ale krasneho zdraveho a milovaneho). Mozno je dobry v tom, ze pomaha parom, ktorym sa dlho nedari otehotniet, resp. tym, ktory maju problem s donosenim dietatka a maju opakovane potraty....ale co sa tyka vypoctu pohlavia dietatka, tam by som sa na to asi az tak nefixovala... asi mi dievcatko zatial nie je sudene ☹
Skus popozerat aj tu:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/mudr-jonas-skusili-ste-jeho-metody/
https://www.modrykonik.sk/forum/zdravotne-problemy/kto-ma-skusenosti-s-mudr-jonasom/
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/urcenie-pohlavia-podla-jonasa-2/
@janula_b ja si myslím,že tieto všetky metódy sú niečo ako veštenie,teda ide väčšinou len o peniaze...neplodnosť, resp. aj túžba po konkrétnom pohlaví dieťatka je dobrý biznis,pretože ženy sú ochotné za svoj sen zaplatiť čokoľvek a chytajú sa akejkoľvek "slamky"...v konečnom dôsledku výsledok ale nikto negarantuje,peniaze ti nevrátia,keď sa to nepodarí...ja sa jednoducho neviem zbaviť pocitu,že v dnešnej hektickej dobe to je len zárobková činnosť...my sme čakali na tehotenstvo 6 rokov a žiadny zázračný výpočet ani bylinka nám nepomohli,každý neúspech len prehlboval náš smútok...
Aj ja som si pred rokom dala urobit vypočty stalo ma to 24 eur cely rok sme sa riadily podla toho a nič.Nepodarilo sa mi otehotniet a presne suhlasim s tym čo napisala marietta27.
😒
mojej naj kamoške vyšlo tehotenstvo podľa jeho výpočtov na prvý raz a presne to bol aj chlapček, ako chceli 🙂
ani nam to podla neho nevyslo....zbytocne vyhodene peniazky....a komu to aj vyjde, tak je to preto, ze sa jeho datum zhoduje s ovulaciou zeny ktoru prave ma, cize vysoka pravdepodobnost ze otehotnie. Nicim nie je podlozena vec ze zena ma dve ovulacie ako tvrdi on.
my sme si dali tiez urobit vypocet, mne potom zacali sarapaty s ovulaciou a menzesom. vobec sme sa nezhodovali s vypoctom, otehotnela som ani neviem kedy. ale skusila som to....
@aaliyah Zbytočne vyhodene peniaze mne vychadzalo každe počatie podla jeho vypočtov počas menštruacie a to je nezmysel vtedy otehotniet. a tym ktorym to vyšlo tak to preto že sa jeho vypočet akurat zhodoval s ovulaciou tak ako piše reni1512.žena ma najvyšiu pravdepodobnost otehotniet počas ovulacie lebo vtedy sa uvolny vajičko ktore žije 1 až 2 dni a čaka na spermiu a ked sa nestrtnu tak uhynie. Takže neviem ako može nekto otehotniet cez menzes tak ako Jonaš piše ked vtedy sa tam nenachadza žiadne vajičko na oplodnenie ked ovulacia bola 14 DC to je moj pripad.Zbytočne vyhodene peniaze.
@mariettka27 úplne s tebou súhlasím, je to presne tak ako píšeš. Ja som bola tiež ochotná zaplatiť čokoľvek na potvrdenie môjho sna a mojej túžby po dievčatku. Teraz to všetko vidím úplne inak 🙂. Je to čistý biznis, v podstate majú 50% úspešnosť 🙂 - buď to vyjde alebo nie. Tiež sme na druhé bábätko čakali veľmi dlho, máme 12 ročný rozdiel medzi chlapcami - a veru tiež mi nepomohli k otehotneniu žiadne špeci výpočty...Prajem Ti krásne tehuľkovanie a rýchly a bezbolestný pôrod 🙂 🙂 🙂
a všetkým čo to vyšlo (je ich podstatne menej ako tých, čo im to nevyšlo), tak aj náhoda je blbec ako sa hovorí,predsa sa rodia chlapci aj dievčatá a náhodne sa niektorý jeho výpočet môže zhodovať so skutočnosťou...ja by som to výpočtom nepripisovala... 🙂 ...nechcem nikoho odrádzať,veď vyskúšajte, ja osobne som mala potom aspoň chvíľku pocit,že niečo robím, aby sme sa dopracovali k dieťatku...ak máte peniažky navyše 😉 ...
keď môžem poradiť žienkám,ktoré ešte neskúšali, tak by som sa skôr dala na folikulometriu, ktorú robí lekár,presne vám odsleduje cykly kedy je ovulácia,či vôbec je a kedy treba skúšať...je to určite spoľahlivejšie... 😉
@janula_b ďakujem ti krásne,moc sa po toľkých rokoch na náš pokladík tešíme...len aby sme boli zdraví...prajem ti tiež všetko dobré 🙂
@enigma7 ahoj stoji to 16.60.
ja este osobnu skusenost nemam, cakam na termin ktory mi vypocital, ale viem o viacerych zenach v mojom okoli ktore otehotneli az s jeho vypoctom. nemam rada skepticke zeny, ktore tu vypisuju, ze je to len biznis, pretoze to vobec nie je pravda. jonas posobi uz viac ko 50 rokov, nemyslim si, ze by niekto vedel profitovat na klamstve 50 rokov. astrologia patri k nasmu zivotu a ovlynuje nas. jonas v svojich pokynoch pise, ze tie vypocty platia len pre pary ktore su zdrave a nevedia pocat dieta. raz darmo, ked ma niekto zdravotne problemy, jonas nepomoze, iba ak doktor.
a este ktosi tu pisal, ze jonasove vypocty sedia na dni menstruacie a neplodne dni a vtedy sa neda otehotniet, no ale da sa, je tu kopec mamiciek, ktore sa spoliehaju na to ze maju neplodne dni a uz si kocikuju. zivy priklad mam spoluziacku zo ZS, ktora otehotnela cez MS. a uspesnost nie je 50 ale OVELA vyssia, ak sa riadis jeho pokynmi. Nie ze da ti datum a ides na to 😉
drzim palce !
kvetka veruvtak aj ja poznam babu ktora otehotnela cez menzes ;))) a dik za info
Dr. Jonasa jedine telepaticky :D
@kvetka_ rešpektujem tvoj názor, aj keď budem rada, keď sa vyjadríš v budúcnosti s vlastnou skúsenosťou... Ja som písala o VLASTNEJ a ZAŽITEJ skúsenosti a za skeptickú sa rozhodne nepovažujem. Obaja sme s manželom zdraví , mladí ľudia, bez zdravotných komplikácií, napriek tomu sme mali problém splodiť druhé dieťa. Výpočet od Dr. Jonáša som si dala urobiť 2x (vždy robí na 1 kalendárny rok) a otehotnela som v posledný mesiac druhého výpočtu (rozhodnutá že ďalší výpočet si už robiť nedám) - vo výpočte nesedel ani dátum, kedy sme eventuálne mali počať bábätko (manžel bol v tom čase služobne cca na týždeň mimo domu) a tým pádom ani pohlavie dieťatka... Ja som len reagovala na otázku @enigma7 ako to dopadlo s výpočtom Dr. Jonáša. Čo som mala napísať, že to bolo inak, keď to bol tak ako som to opísala???? Bodaj by to enigma7 vyšlo a narodilo sa jej dievčatko, budem jej držať palce - ale vždy je tu aj druhá možnosť, že to tak byť nemusí a aj napriek výpočtom sa dievčatka nedočká...
janula_b
Kaslem nato skusim cinsky kalendar ;) adko mi vysiel a hadam vide aj dalsie... ;) nebudem riskovat ;)
@enigma7 🙂 vieš čo je zaujímavé? Že mne podľa toho čínskeho kalendára vyšli dvaja chlapci a naozaj mám dvoch doma 🙂 🙂 🙂 . Ja som ten čínsky kalendár nepoznala, až teraz ako si to napísala som si to našla na webe a skoro som odpadla, fakt mi to sedí na oboch 🙂 🙂 🙂 . Držím Ti palce, aby Ti to dievčatko vyšlo, nech si to už "vypočítaš" akýmkoľvek spôsobom
janula_b
Ja som sa drzala tohoto hned lebo adko mi vysiel a aj malehk krsnej vysiel chlapcek a dievcatko teraz cakaju. Tak hadam aj mne ak muz prehodnotibdo januara mi vychadza dievcatko potom tak na striedacku chlapec dievca ... ani 2 mesiace ze dievca tusim ale skusim to podla toho ;) cinania su za velkou mlakou a su dopredu zo bsetkym spolieham na nnich ;)
@janula_b aj ja respektujem tvoj nazor a pisala som vseobecne nie na teba. ja sa tu nebudem hadat o tom ci jonas funguje alebo nie, podla mna ano, ale ako kazda metoda aj tato ma urcite svoje vynimky.
A tiez si myslim, ze zeny, ktore su chcu babatko vyhodia za kopec inych veci penazi a penazi ( vitaminove doplnky atd), tak si myslim, ze 16.60 hore dole 😉
su veci, ktore nikto nevysvetli- ako napriklad ze jedna otehotnie cez *MS alebo neplodne dni a druha moze mat sex kazdy mesiac na ovulaciu a neotehotnie.
a ako sa hovori vsetko je vo hviezdach 😀 😀 😀
@kvetka_ my sme s manželom tiež zdraví a riadili sme sa rok jeho výpočtami, tiež mám vlastnú skúsenosť a je to môj názor čo som napísala vyššie,samozrejme zdieľať ho nemusíš...
no neviem, ci je jonas taký uchvatný, ked presne taký istý výpočet ako vám pošle on sa nachádza aj na jednej nemeckej stránke ZADARMO. Baby, co mali doma vypocet od Jonasa porovnali ten jeho vypocet s vypoctom z tej nemeckej stranky a hadajte co?? Boli na 100% identicke..
@nikaniko info@centrumjonas.com
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
http://www.centrumjonas.com/index.php?lang=sk
toto je jeho stranka. staci sa ozvat na mail, poslu ti formular ty ho vyplnis, zasles spat a zaplatis a hned ako im nabehne platba ti to poslu. vela stastia 🙂