Ako si vypočítam moje plodné dni?

nikusa2311
27. okt 2017

Baby poradte mi ako si mam vypocitat plodne dni...lebo podla internetu na googly kalkulacka co som si dala mi to inak vypocitalo a skutocnosti ako mi vravela gynekologicka tak zase inak....

luba_buba
27. okt 2017

Pýtaš sa, lebo chcete otehu? Záleží, či máš pravidelný cca 28 dňový ms. Ak hej, tak plodne dni by mali byt okolo 14teho dňa cyklu. Ak nie, potom si baby robievajú ovulačné testy.

catherinah
27. okt 2017

To sa vypocitat NEDA!!!
Da sa to zistit ovulacnymi testami alebo meranim bazalnej teploty.
Pripadne folikulometriou u lekara.
Vsetky aplikacie a vypocty su cisto statisticke a vobec nemusia suhlasit s realitou.

nikusa2311
autor
27. okt 2017

@luba_buba chcem otehotniet...a tie ovulacne testy to je nieco ako tehotenske testy ci? Nevyznam sa v tom velmi...:( alebo si mam merat teplomerom teplotu v posve a kolko ma byt teplota aby bola ovulacia?

nikusa2311
autor
27. okt 2017

@catherinah
Ta bazalna teplota ma byt aka aby som vedela kedy mame sa poznazit 🙂

lilyianka
27. okt 2017

@nikusa2311 mne ovu testy nikdy nevysli pozitivne a s ovu problemy nemam...bola som v tom ze ju mam v druhej polke cykku a prekvapena som ostala ked mi gynekolog pri preventivke na 11dc povedal,ze ju mam prave v ten den
Skusila som len tak urobit ovu testy a napriek tomu boli negativne

luba_buba
27. okt 2017

@nikusa2311
s tym ti neviem poradit, su tu aj diskusie s temou ovulacnych testov. Resp. asi ti v lekarni budu vediet poradit. Ja som to zatial nepouzivala, nam sa podarilo otehu na ten 13, 14 den cyklu. Kamoska ovu testy pouzivala a podarilo sa im celkom rychlo otehu.

maminuska
27. okt 2017

@nikusa2311 nemáš žiadne prejavy ovulácie ? pichanie v podbrušku , tupá bolesť , priesvitný ovulačný hlien ..

myjusiatko
27. okt 2017

@nikusa2311 zadaj si do google symptotermalna metoda.

nikusa2311
autor
30. okt 2017

Dakujem baby...🤗

someone99
7. nov 2017
nikusa2311
autor
25. nov 2017

Baby poradte mi ak mate skusenosti dake ohladom uhniezdovania vajicka a priznaky...naposledy som mala menzes 23.10.17 a uz mi meskaju tri dni no prsia ma bolia dost a stale mam biele vytoky riedke ako voda kedy si mam urobit tehotensky test...ci mam cakat ci nie...dakujem. 🙂

catherinah
25. nov 2017

@nikusa2311 urob si testik

nikusa2311
autor
25. nov 2017

Sem-tam ma pichne v podbrusku a bolesti mam ako pred menzesom a prsia mam nafuknute....🙂

nikusa2311
autor
27. nov 2017

Takze som tehotna 😊 len sa chcem spytat do kolkych dni byva uhniezdenie vajicka...a ci budem mat stale biele vytoky pocas celeho tehu alebo len pri uhniezdeni dakujem😊

myjusiatko
27. nov 2017

@nikusa2311 myslela som si to, ked si pisala o tom vytoku. 🙂 budes mat rozne striedavo pocas celeho tehu. 🙂

myjusiatko
27. nov 2017

A gratulujem. 🙂

nikusa2311
autor
30. nov 2017

@myjusiatko dakujem 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre