Ahojte baby, čosi som tu čítala o tom ako si aspoň na 60% zaistiť pohlavie ktoré chceme tými dňami pred ovuláciou kedy si spermie počkajú na vajíčko. Jasne môže to vyjsť ale nemusí. No mňa zaujíma ako si ovuláciu vedia vypočítať tie čo vysadili antikoncepciu a hneď sa im zadarí. Ja nemám šajny ani koľko dňový cyklus som mávala pred branim antiky. Jednoducho veľmi túžim po dievčatku a chcem prísť na to ako zistiť kedy budem mať pred tou ovuláciou😀 možno pre niekoho totálna blbosť že to tak nefunguje a pre niekoho nelogické že neviem vypočítať svoj cyklus ale po 6tich rokoch antiky už mi to ozaj akosi nemyslí😀
Ak chces dievca bolo by fajn si nastudovat ako funguje zensky cyklus 🤷🏻♀️ Podla mna to je taka zenska zodpovednost matky.
Druha vec je takto sa fixovat na jedno pohlavie je dost nevyspele na to mat dieta.
@lejusinka nemyslím si ze je na tom niečo nevyspelé. U nas v rodine máme len 3 dievčatá a 7 chlapcov a tak proste túžim po dievčati. Normálna vec že niektoré ženy sa naviažu na jedno pohlavie
@anjelicek26 nemal by byt problém sme všetky plodné ako čerešne u nas aj tie co brali antiku dlho ako ja. Jasné stať sa môže ale nad tým sa nestresujem
@dominika1922 tak ked si si ista, ze to u vas klapne hned, tak fajn. Aj tak si budes musiet tie dva-tri cykly odsledovat, ked chcete ist na isto (teda 52% sanca) na dievcatko tie tri dni pred ovu a spermie nech vydrzia.
@dominika1922 pred ovuláciou... Dosť skoro napr.8-9den už skúšať po začiatku cyklu.
@dominika1922 a potom tu vznikaju diskusie s nazvom
"Čakame chlapčeka a ja som neštastna z pohlavia"
Ja som brala antiku 7 rokov.. vysadila som ju, cyklus mi nabehol perfektne ako hodinky pekne 29dňovy bola som nadšená že moje telo a aj po antike tak rychlo a super spamatalo
My sme sa nejak cielene nesnažili ale mali sme pravidelne sex nechraneny počas cca plodnych dni (nemala som presne vypočítané ale približne som tušila že kedy asi to je)
Rok a pol nič doslova nič sa nedialo! Keď mi meškali moje dni tak max 2dni čo je nič
Po tomto roku a pol prišiel pozitivny test, radosť a tak a bum MA (zamlčany potrat).. obaja sme boli zdravý..odvtedy je to už pol roka stale mame nechraneny pohlavny styk a stale nič.... takže nespoliehaj sa na to že v rodine rodite ako čerešne.. každe telo je ine a hlavne ak aj otehotnieš modli sa za to aby bolo babo zdrave a nie za to aby to bolo dievčatko .. pretože vela ženam nie je dopriate ani to aby to babo donosili ..
Ale držím palce nech vam to vyjde 🙂
A skus hned začat robiť ovu testy aby si vedela hneď a keď uvidiš že silnejú tak šup na to 😀
@dominika1922 alebo pozri tuto stranku 😁
Tieto dni a časy si nevšímaj to tam mam svoj datum narodenia 😀😀
Ale daš tam svoj datum a čas narodenia, miesto narodenia a ono ti to takto vyhodí že kedy by so mala sa snažiť o chlapca alebo dievča ešte aj presny čas ti to napíše 😁
Ale nakolko je to spolahlive to netuším.. ja som to nahodou našla davnejšie na internete 😀
Alebo dalšia varianta skus si zaplatiť Jonašovu metodu tam by ti mali vediet tiež presne povedat že kedy dievča a kedy chlapec
@dominika1922 normálne cez ovulacne testy, prvý mesiac sledovať, možno sj druhý a potom to risknúť 😃
@anjelicek26 poviem, ako to dopadlo tento raz...2 dni pred ovu a mame chlapceka. Teraz to bolo neplanovane 5 dni pred ovu (z coho som bola v soku, lebo to zarucene sa nikdy nic nestalo po tolkych dnoch), tak dam vediet, co to bude 😅🤣
Prvy chlapec - netusim, kedy, nesledovala som to, druhe dievca, tiez som to nesledovala...🤔
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
No tak ked to strasne chcete skusat na dievcatko, tak prvy mesiac proste sleduj, co tvoje telo bude robit a neskusajte to hned... ovulaciu si odsledujes len dlhodobejsie, meranie bazalnej teploty a ovulacne testy, nijako inak sa to neda a nie popredu...az zo skusenosti s vlastnym telom... ak ti vobec po 6 rokoch hned nabehne ovulacia...