kto mi poradi ako si mam vypocitat plodne dni dakujem🙂 🙂 🙂
vypočítať sa to nedá, dá sa to len odsledovať na základe BT. Treba si to dobre naštudovať.
Plodne dni sa vypocitat fakt nedaju... my sme otehu dva dni pred terminom menstruacie, a to podla ziadneho vypoctu veru ziadne plodne dni neboli a aj tak boli... sleduj svoje telo - hlien, bazalku, tlaky v podbrusku, je to omnoho spolahlivejsie....
len pridavam info k babam, je tu kopec tem, kde si to mozes nastudovat.. staci "len" citat
tak presne vypocitat sa to neda,iba ak by si mala kazdy mesiac naozaj pravidelny menstruacny cyklus,ovulacia byva tak v polovici,ale kazda zena je ina...napr.ak mas cyklus 30-dnovy,tak ovulka zacina na 15 den,ale kludne mozes otehotniet aj pred nou ci po nej 😉 ja viem presne kedy mam plodne dni,hlavne podla hlienu,je taky ciry-priehladny,natahuje sa a je ho straaaasne vela 😉 ja mam cyklus 30-31dnovy a ovulku mavam tak na 16-17den,taktiez ma picha v podbrusku,alebo na jednej ci druhej strane vajecnika.Takze napriklad aj podla toho,no bohuzial niektore zeny ovulku necitia,aj napriek tomu,ze ju maju,takze co sa tyka vypoctov,neviem neviem,jedine fakt sledovat svoje telo 😉
Ahojte 🙂 ! Chcela by som vás poprosiť o radu snažíme sa o bábätko ale som už trošku zúfalá nakoľko som pomýlena už z tých plodných dní. Všade mi to vychádza inak a všade sa dočítam inak.. Menštruáciu mám nepravidelnú lekár mi nasadil na 3 mesiace duphaston aby sa mi upravil menštruačný cyklus ale menštruáciu v októbri som mala 19.10 - 24-10 a v novembri 12.11-16.11 tak ak mi vie niekto poradiť a pomôcť že kedy približne mám tie plodné dni lebo ako vydíte cyklus mám raz 24 a potom 26 a aj menštruácia mi raz trvá 5 dní potom 6. Ďakujem za radu a pomoc 🙂 a ospravedlňujem sa za takéto blbé otázky som tu nová 😃.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@katie111 nikto. plodne dni sa nedaju vypocitat. odporucam nastudovat zaklady biologie a zenskeho cyklu.