Ako si jednoducho sledovať ovuláciu?

11. okt 2024

Ahojte, ako jednoducho sa dá sledovať ovulácia, bez pouzitia teplomeru ? 🙂

e1i
11. okt 2024

Spolahlivo iba folikulometriou. Mam skusenost ze ovulacne testy ju ukazali a podla sona nebola

independent_woman
11. okt 2024

Podla vytoku, ovulacnych testov, poctov... ale teplomer a testy su najpresnejsie

katie253
11. okt 2024

Ja viem podla výtoku, priesvitný, ťahavý, sem tam pobolievajú vaječníky.

lentilka78
11. okt 2024

U mňa výtok, tahavy, niekedy až vodnatý.... Akoby som sa pomocila, občas musím až nosiť intimky a keď som bola na sone práve v tom období tak sa mi to potvrdilo, práve prebiehala ovulácia a to som mala výtok ako voda. a este jemne pobolievanie vajecnikov

nevenka
11. okt 2024

@e1i ovulacny test nikdy neukaze, ze ovulacia je, ale ze sa zvysil LH hormon, na co by telo malo zareagovat uvolnenim dozreteho vajicka, lenze to sa nemusi stat hned v tu dobu, u mna to niekedy bolo az 4 dni po pozitivnom ovulacnom teste. Alebo vobec v dany cyklus.

e1i
12. okt 2024

@nevenka viem ako funguje,podla sona v dany den ani DF nebol,cize sa ani neblizila

andrea2323
12. okt 2024

@nevenka ja som testovala aj potom všetky nasledujúce dni a vždy sme sa počas tých dní snažili, nielem ten jeden. Čiže to je podľa mňa celkom spoľahlivé 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre