Dobrý večer prosim Vás viete mi niekto poradiť ako sa tejto pliagy zbaviť vopred moc ďakujem 😞
ATB doxyhexal... 👍
antibiotika a obaja partneri
ani po ATB ju "nezničíš"..pokial nemáš problemy, nerieš..
@luba41 Prepac, ale to je dost blba odpoved. Ureaplazma sposobuje akutnu infekciu a moze sposobovat neplodnost alebo po otehotneni potrat.
Povedat na akukolvek infekciu, ze neries je uplne mimo.
@zuzizuzik Ja som nemala ziadne problemy, v CAR zistili, ze ju mam, nasadili antibiotika, prve nezabrali, az druhe.
Takze nech ti lekar nasadi antibiotika, je nevyhnutne preliecit aj partnera a pocas liecby az kym nepojdete obaja na kontrolne vytery a budu negativne, tak bud ziadny styk, alebo len s ochranou - inak si to budete na seba stale prenasat.
@nafka0483 pokial nesposobujú problemy, nie sú premnožené - nerieši sa..povie normálny lekár.. to že užívaš ATb. neznamená že ich zničíš..len potláčaš ..oni nikdy z tela nezmiznú..a načo ATB? - ktoré ti zničia mikrofloru / sú to silné ATB/, sposobia žaludočné problemy, premnožia kvasinky v tele a máš dalšie problemy..to s tou neplodnostou a potratom- je velmi malá pravdepodobnost
@luba41 Tak u mna vysiel po kultivacii vysledok, ze akutna infekcia a povedala lekarka, ze to nemozeme nechat tak. To, ze sa vyskytuju v malom mnozstve je ok, vtedy si poradi imunita, ale ked su uz premnozene, tak je to zle. A sama lekarka povedala, ze moze sposobovat neplodnost, to je aj dovod preco tie testy vobec robia a preco to liecia. Toez sa asize nie zo srandy podavaju antibitoika pred porodom aby sa infekcia nepreniesla na plod - vies co to moze babatku sposobit?
@luba41 Nemohla som otehotniet. Ureaplazma vytvorila okolo krcka nieco ako barieru. Nemohla som absolvovat hyfosy vysetrenie, pretoze by mohla byt infekcia zanesena dalej hlbsie do celej maternice.
Lekarka usudila, ze sa jedna o akutnu informaciu podla toho ake vysledky jej poslali z labaku, nie len tak z brucha.
A ze dietatu to nemusi sposobit vobec nic - ved nemusi, ale moze. AJ fajcenie nemusi dietatu sposobit nic, aj alkohol, aj rozne lieky, aj pad na brusko nemusi sposobit nic, aj toxoplazmova nemusi sposobit nic...
Ja som nemala ziadne problemy, vysla mi nahodou pri cyto. Kedze sme sa prave snazili o dieta a dlho sa nedarilo, lekar povedal, ze to teda riesit urcite nejdeme. Lebo je velmi mala pravdeposobnost, ze by prave ureaplazma sposobovala nepolodnost a neda nam teraz na niekolko mesiacov “celibat”, aby sme cakali este dlhsie. Atb som dostala az ked hrozil velmi skory predcasny porod, pretoze vtedy moze sposobit nedonosenemu dietatu tazkosti.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Mas problemy? Vela zien ju ma a ani o tom nevie, pokial si neda spravit rozsirenu cyto. Ja som ju mala cele tehotenstvo a asi dlhe roky pred tym. Az ked mi hrozil predcasny porod, tak mi nasadili atb. No a zbavit sa jedine atb. Mne zabral jeden cyklus.