Ahojte baby.. Ako sa vám podarilo otehotnieť ktoré ste mali neprav. MS... Ja mam od 32-40 dní cyklus.. Posledne dva mesiace to bolo 40 dní.. Veľmi chceme s priateľom bábätko a neviem kedy mam plodné dní.. Robila som ovu testy 10 dní ale ani jeden nevyšiel pozitívny (od 15DC-25DC).. Ku Dr idem o 2 týždne... Užívam aj kyselinu listovú asi 3 mesiace už. Ďakujem za každú radu...
Mne sa najviac osvedčilo meranie bazalnej teploty, zapisovala som si teplotu do grafu na fertilityfriend.com . S ovu testami to nemalo zmysel. A kupila som si kvapky mastodynon a upravil sa mi cyklus, na 3.ti som zostala tehotna.
@zarka2020 Mrkni na nete. Myslim ze homeopaticke ale nie som si ista. Mne pomohli upravit cykly, mala som to ako na hojdacke a nedarilo sa nam 2,5r otehotnieť. Za mojej ery brania (8r dozadu) mali takyto obal,teraz pozeram ze je fialovy ale asi to bude to iste. Take bylinkové ale za mna odporucam. A samozrejme to meranie bazalky ma dalo do obrazu kedy mam ovulku, nie ze by sme sa snazili len vtedy ale napr viem,kedy som teda otehotnela
@zarka2020 1x po 3mesiacoch na 23.den cyklu, jednoducho sme sa náhodou trafili do ovu a 2x až ma cca 32.den cyklu, to ale skončilo potratom. Nie je dôležité, či je cyklus pravidelný, ale či máš ovuláciu a či sa do nej trafíte, to je celé . Skvela pomôcka je bazálny teplomer, mna to ale zbytočne stresovalo, už to používať nebudem.
@zarka2020 ahoj ja som to neriešila dokonca som si ani nezapisovala ms nikedy aj dva mesiace nič. Ovuláciu som absolútne nesledovala. Proste sme sa s muzom rozhodli ze by sme chceli dieťa prestali používať ochranu a prišlo to samé.
Tiez som mala take rozhadzane a 40 dnove MS. Dokonca sa jeden gynekolog na youtube vyjadril, ze je prakticky nemozne otehotniet pri takychto MS. No a musim povedat, ze otehotniet sa mi podarilo takmer na supu pri kazdom tehotenstve. Takze to nie je o MS si myslim. Prajem uspesne snazenie.
@zarka2020 ahoj. Ja som mala cykly od 28 do 42dc. S tym ze tiez som bola na laparke aj kvôli ednometrioze. Ako najlepsie je ze Ti odsleduje ovu dr. Je to najspoľahlivejšie. A ked nie robit ovu testy cely cyklus lebo pri nepravidelnom cykle to fakt moze byt hocikedy. Plus meranie bazalnej teploty.
Ahoj,ja som pila alchemilkovy caj a ostala som tehotna.
Podľa mna sa žena zbytočne stresuje nejakymi ovulacnymi testami.. Ak nevie kedy ju má, tak prečo sa nemilovat aspoň každý druhý den? Akože ani my s partnerom sme nikdy neboli nejak sex. Aktívni, ale ked sme sa išli snažiť, tak sme počas mojej ovulácie,( ktoru mi vypočítal kalendar ale tak isto to aj na sebe cítim,) "premohli" 😀 a isli na to každý druhý deň v ten týždeň a vyšlo nam to hned na prvy cyklus 🙂 nejaké testy by som riešila možno tak po pol roku ak by sa nedarilo..
Ja mám tak isto veľmi nepravidelnu menštruáciu. Veľmi sme chceli babatko, ale nejak som sa veľmi nezapodievala počítaním plodných a neplodnych dní. Proste sme tu skúšali každý deň a bolo to 😀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj, ja to mám podobne 30-50 dní. Netreba na to myslieť. My sme si povedali, že vyskúšame a uvidíme, či sa podarí a podarilo sa 🙂 ovuláciou sa neriaď, lebo tá môže byť kedykoľvek počas cyklu, mne to dokonca vychádza, že som otehotnela na nejaký 21. deň cyklu 🙂