Ako sa najrýchlešie zotaviť z potratu

lillou111
31. jan 2019

Ako ste sa vyrovnali s potratom ak je tu niekto taki.. Babetko som musela dat prec som mlada a byvalo mi dost zle.. Bola som len v 6tt prosim skarede komentare si nechajte...

bejbineeecenko
31. jan 2019

@lillou111 spoved je to smrtelny hriech.....je mi luto co prezivas ale je to nasledok tohto tazkeho hriechu......s tym sa neda vyrovnat nikdy jedine olutovat pred bohom ktoreho milosrdenstvo je vzdy vacsie nez akykolvek hriech ktory bol spachany ale len v pripade skutocnej lutosti a zmeny spravania ze uz nikdy nic podobne neurobis....len Boh ta moze uzdravit z tychto zraneni

bejbineeecenko
31. jan 2019

@lillou111 to ze si mlada nie je dovod na zabitie nenarodeneho dietata

bejbineeecenko
31. jan 2019

@lillou111 a musis len umriet vsetko ostatne dokazes ovplyvnit sama teraz vidis tazobu svojho svedomia a ten hlas tam bude vzdy neutecies..nezbavis sa....jedine v naruci bozieho odpustenia......urcite sa vyspovedaj prosim ta....nesudim ta ale zachran si dusu a najdi svoj pokoj ktory je Boh

dominidi
31. jan 2019

@lillou111 vyhladaj odbornu psychologicku pomoc, nie je to ziadna hanba a urcite ti to pomoze.
Tu nema zmysel pisat, su tu vacsinou maminy, zeny ktore tuzia po babatku alebo nabozenske fanaticky, ktore ti nepomozu a skor ta budu tahat dole.

lillou111
autor
31. jan 2019

@dominidi asi mas pravdu vdaka

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre