Ako sa na to vykašlať?

katuskamala
31. dec 2014

Mnoho žien ma skúsenosti s tým, že keď na "to" (snažilkovanie) prestali myslieť, keď sa na to vykašlali tak otehotneli... Kto ma taku skusenost prosim poradte. Ako ste prestali mysliet na nieco, po com ste dlho tužili?????

liubov
31. dec 2014

Ano, je to pravda...Cakala som 2roky a furt na "to" myslela, sli sme na dovolenku, zabudla som na "to" a vyslo...Aj doktor tiez furt mi vravel aby som prestala mysliet, urcite to prijde..Takze skus necakat, drzim palce!!! 😉

amadora
31. dec 2014

@katuskamala kamarátka dlho nemohla otehotnieť, chodili po rôznych vyšetreniach, už mali dohodnutý aj termín na IUI a vtedy dostala pracovnú ponuku, nastúpila do nového zamestnania a dohodli sa že na IUI nepôjdu a na čas si dajú prestávku... po mesiaci v novej práci zistila že je tehotná 😉 takže možno skúsiť sa zamerať na niečo, na nejakú životnú zmenu, začať sa niečím zaoberať....

zuzka38
31. dec 2014

@katuskamala no ja som si zaumienila pri druhom ze do troch rokov xcem a xcem..nedarilo sa az ked som hranicu troch rokov prepasla, podarilo sa, takze mam rozdiél medzi detmi 3r a mesiac 🙂 ono sa to neda na "to" nemysliet ak po tom tuzis..ja na to recept teda nemam..drzim palce velmi

pilinka1
31. dec 2014

to by som aj ja rada vedela 🙂

sabina1975
31. dec 2014

@katuskamala neverim ze niekto to dokaze ja som v septemri 2012 poratila a kazdy mesuac som mala doslova nervy ked to opat nevislo a potom v january 2013 som to ponala vedecky a pomocou ovu testou som si zistila ovulaciu a bolo to tam teraz lezim vedla 14 mesacnej princeznej takze reciam ze prestan mysliet a zadari sa ja neverim mam 39 rokov dokedy by som cakala

pamira
31. dec 2014

Mali sme kopec roboty zo stahovanim,potom som cely byt malovala ( rada malujem robim to vzdy ja ), prerabali,zariadovali.Kazdy vecer som isla spat vycerpana a cele dni som mala kopec roboty takze ano u mna sa potvrdilo ze psychika je mocna vec.Akonahle som prestala na to mysliet do 2 mesiacov som bola tehotna.

ivivaiveta
31. dec 2014

@katuskamala po 10 rokoch, 3 potratoch a 3 mimouter. som si povedala dost, stacilo, zmierena s osudom....a kupila som si psa..asi o 3 mesiace potom to bolo tam a uz mam velkeho syna! 😉

henikav
31. dec 2014

To si nevies rozkazat co mas citit, ze "teraz na to nemyslim", lebo viem ze kazdy mesiac dufas ze "nie nemyslim na to ale co ak nahodou". Presli sme tym, niekolko rocnym sialenstvom, pocitanim dni, liekmi, injekciami, asistenciami lekarov a nic. Horko tazko sme si povedali, skoda, velmi sme to chceli, ale je neskoro, sme na to stari. A bum, mame 20 mesacnu dcerku. Ale prisla az vtedy ked sme uz prestali aj dufat a uplne sa zmierili s tym ze babo nebude. Lekar sa nam smial, ze nemohli ste si rovno spravit prirodzene, naco tolko komplikacii 😉 😀

adula12
31. dec 2014

to sa musis sama na to nastavit. neda sa inak. my sme tiez prve babo velmi chceli, nedarilo sa rok. myslela som na to kazdy sex, robila si testy, ratala plodne dni. potom som si povedala, ze serem na to, ze to proste musi niekedy prist ked sme obaja zdravy. zacala som sa zdravsie stravovat, vypustila som to z hlavy a hned o mesiac nato boli dve ciarky na teste. 😉 dnes som opat v 8tt a je to viac menej nahodne. sexovali sme nechranene len raz a hned na prvykrat som otehotnela. a teraz sme radi, ze to bolo take rychle a nemusela som sa tolko trapit ako prvykrat. takze bude na tom nieco pravdy, ze ked mas cistu mysel, tak to ide nejak rychlejsie.

nicolle21
31. dec 2014

ja som naopak otehotnela, ked som sa "tym" zacala viac zaoberat 😀
asi 9 mesiacov sme skusali a skusali, triafali sme naslepo a stale nic ☹ plus ze som vzdy mavala velmi rozhadzany cyklus, tak to bolo tazko, v lete 2012 mi ms meskala az tak, ze som tyzden chodila s vedomim, ze ja som isto tehotna, ja to citim, urcite som a viete si predstavit to sklamanie po negativnom teste a kramoch este v ten den ☹ psychika v kybli.. tak som zacala viac citat, zaujimat sa o fyziologiu a doklikala som sa k meraniu bazalnej teploty, jeden cyklus som uz v tom case prepasla do polky, ale ten dalsi som zacala a hned na prvy mesiac snazenia nam to vyslo 🙂
takze niekedy to nie je len o vykaslani sa 😉 hlavne rob to, co ti robi dobre na psychiku, aby si bola v pohode, na kazdeho plati cosi ine

kliara
31. dec 2014

@ katuskamala - neviem ako sa to dá, ale akonáhle to zistíš a prestaneš na "to" myslieť, tak otehotnieš, tomu ver.

jasminka7
31. dec 2014

podla mna to nejde. Kdesi som citala prirovnanie: ked sa budes zo vsetkych sil nemysliet na ladove medvede, tak ich budes mat stale v hlave. Jedine, co by mohlo (trochu) pomoct je pohruzit do niecoho, co Ta velmi silno zaujima ...

matafen
31. dec 2014

Kamoska sa snazila 10 rokov, trapila sa, chodila po vystreniach, lieceniach.... a nic... potom to vzdala, zmierila sa s osudom a kupila si kocura, ktoreho lubila ako dieta... a do par mesiacov otehotnela 😉

maja031
31. dec 2014

my sme sa tiez pokusali, ovu testy som robila a nic, potom som si povedala ze kaslem na to, venovala som sa inej mojej oblubenej aktivite a ked sme raz boli s mm na vylete, dali sme trocha viac vina v restike, na hoteli sme si uzili burlivy sex a bolo to 😀 maly ma uz 3 mesiace.

katuskamala
autor
1. jan 2015

@liubov
@amadora
@zuzka38
@sabina1975
@pamira
@ivivaiveta
@henikav
@adula12
@nicolle21
@kliara
@jasminka7
@jasminka7
@matafen
@maja031 dakujem dievcata... je to izaj tazke, najma ked si to hlava uvedomuje no i napriek tomu to nevie ovplyvnit... nova praca, novy byt, nova praca manzela, nova zaluba, dokonca dalsia praca na pol roka k tej starej, ozaj robim co sa da aby som nemyslela a bezuspesne... aj som to vzdala, aj oaj na to nemyslela ale potom ked mali prist kramy tak jasne, ano, povedala som si "hm... neverim, ale co ked?" tak snad sa to raz podari..

ena70
1. jan 2015

@katuskamala ja som taký problém nemala, ale kamoška áno....a oni sa s polovičkou vybrali k moru na dovolenku, tam si to užívali, proste hlavy vypli, na prácu a starosti zabudli...a v septembri zistili že budú rodičia 🙂... aj zmena prostredia, vzduch a more vraj pomáhajú.... držím palčeky!

katuskamala
autor
1. jan 2015

@ena70 aj nasu prvu dovolenku sme si ozaj uzili... A nic... Milovanie si uzivame stale... A nic... :(

ilie
1. jan 2015

Presne ja,snazili sme sa 4 mesiace a nic,akonahle som prestala vsetko pocitat a kontrolovat ak som ottehotnela. vedela som len cca kedy mam ovu a bola som na dovolenke teda,ziadny stres robota

miculiatko
10. jan 2015

@katuskamala ahoj my sme sa intenzivne snazili o babatko 4 mesiace. Viem ze to nie je dlho ale za ten cas som pri kazdom sexe myslela na otehotnenie vyklafala som nohy hore a ostavala lezat. Vies tie zarucene snazilkovske rady ktorym som verila. Chytila ma vzdy depka ked som dostala ms plakala som cely den a postupne pocas menstruacnych cyklov som si snazila vtlct do hlavy aby som na tehu nemyslela. Jasne ze to neslo. V piatom cykle drahy navrhol aby sme pockali so snazenim koli mojej robote z coho som bola smutna no uznala som ze ma pravdu. Len 2x v tom cykle si nedal pozor co ma prekvapilo no ale tehu som neriesila. Ved sa uz nesnazime. Nerobila som si ziadne nadeje ze by to mohlo vyjst a presviedcala som samu seba ze ms pride. Myslela som na to kazdy den: nerob si nadeje ms dojde! No ked neprisla ani na 30 dc vecer bolo mi to cudne. Ms mam pravidelnu ale aj tak som sa bala testnut a robit si nadeje. No vecer som to teda riskla a tam //. Nemohla som tomu uverit!! Ved sne sa uz nesnazili. No panboh sa rozhodol poslat nam augustovciatko z roku 2015. Drzim ti palce aby to cim skor vyslo

adelik3
12. jan 2015

Presne túto otázku mám v hlave už dlhé obdobie, ale neviem na ňu odpoveď, ako na to prestať myslieť.. ako, ked človek po tom túži celým srdcom.. dovolenky, nová práca, psík..veľa vecí ma robí šťastnou a privedie ma nejaké obdobie na iné myšlienky, no napriek tomu túto jedinú myšlienku neviem dostať z hlavy.. vážne by sa hodila nejaká dobrá rada 😀

veramo
6. mar 2015

prestat na to mysliet sa podla mna neda. ziadna zabavka, zviera, praca, dovolenka ci kamarati nepomoze. ked tak mozno iba na malu chvilocku,ale potom to pride zas. a ak v tom je zdravotny problem pri ktorom viete, ze normalnou cestou sa vam otehotniet nepodari...tak potom je to uz zabite...kolotoc lekarov, vysetreni a pod.vtedy uz duplom nemate sancu nemysliet na to...takze asi tak ☹

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre