Baby poradte ako aplikovať tuto mastiçku večer s si ju dala ale asi zle nevytekalo to zo mna.Má to vytekať? Dakujem za odpoveď
No mne vždy niečo vytieklo. Ale ze ci to ma vytekat, alebo nemá, tak to netuším 😂
@adusik12457 samozrejme, ze to vytecie, ved kam to ma ist? Treba si to dat vecer tesne pred spanim, co najhlbsie a uz nevstat,az rano, pokial to je mozne, aby vnutri posobilo co najvacsie mnozstvo co najdlhsie. Vsteky vaginalne lieky vytecu von.
@adusik12457 úplne normálne. Večer sa osprchovať, ľahnuť si a v príjemnej polohe zavieš tam dole.
Vytekať to bude preto by sa mala dať slipová vložka.
Ale pokiaľ ide o kvasinky nedávala by som vložku len to vydržala v noci a nechala vytekať.
Ono to pôsobí aj na okolie , takže je v poriadku, že to vyteká.
mam zapál maternice ešte k tomu uźivam macmiror 4krát denne
čo robiť zase ma chytili kŕče a pichanie pod bruchem aj zo spodku mám mať za 3dni ms a to ešte uživam macmiror mast a antibiotika za zápal maternice
@adusik12457 tak ved zavolaj lekarovi... krce mozes mat, lebo ti zacina menzes, aj zvysena citlivost moze suvisiet s menzesom aj s infekciou. Tazko ti tu niekto poradi nieco ine...
@adusik12457 Macmiror sa používa hlavne na infekcie spôsobené rôznymi vplyvmi. Aj pri kvasinkovej aj bakterialnej mykóze občas býva bolesť v podbrušku. Ak je silná, to už nespôsobuje infekcia ale pms prípadne ten zápal. A Macmiror by sa ne nemal pouzivat pred menstruaciou kedže v tele pôsobí dlhší čas, s menštruáciou to výjde vonku.
ms ešte nemám a tabletky si davam a zatial aj mastičku večer zakial nemám ms
@simsalabim ja som bola 2dni spátky u dr
ináč je pravda že môže žena vykrvácať zo zápalu maternice?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.