Ako sa aplikuje masť Macmiror?

adusik12457
5. máj 2020

Baby poradte ako aplikovať tuto mastiçku večer s si ju dala ale asi zle nevytekalo to zo mna.Má to vytekať? Dakujem za odpoveď

rebekamarcusko
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rebekamarcusko
5. máj 2020

No mne vždy niečo vytieklo. Ale ze ci to ma vytekat, alebo nemá, tak to netuším 😂

simsalabim
5. máj 2020

@adusik12457 samozrejme, ze to vytecie, ved kam to ma ist? Treba si to dat vecer tesne pred spanim, co najhlbsie a uz nevstat,az rano, pokial to je mozne, aby vnutri posobilo co najvacsie mnozstvo co najdlhsie. Vsteky vaginalne lieky vytecu von.

lenka8p
5. máj 2020

@adusik12457 úplne normálne. Večer sa osprchovať, ľahnuť si a v príjemnej polohe zavieš tam dole.
Vytekať to bude preto by sa mala dať slipová vložka.
Ale pokiaľ ide o kvasinky nedávala by som vložku len to vydržala v noci a nechala vytekať.
Ono to pôsobí aj na okolie , takže je v poriadku, že to vyteká.

adusik12457
autor
5. máj 2020

mam zapál maternice ešte k tomu uźivam macmiror 4krát denne

adusik12457
autor
6. máj 2020

čo robiť zase ma chytili kŕče a pichanie pod bruchem aj zo spodku mám mať za 3dni ms a to ešte uživam macmiror mast a antibiotika za zápal maternice

simsalabim
6. máj 2020

@adusik12457 tak ved zavolaj lekarovi... krce mozes mat, lebo ti zacina menzes, aj zvysena citlivost moze suvisiet s menzesom aj s infekciou. Tazko ti tu niekto poradi nieco ine...

lenka8p
6. máj 2020

@adusik12457 Macmiror sa používa hlavne na infekcie spôsobené rôznymi vplyvmi. Aj pri kvasinkovej aj bakterialnej mykóze občas býva bolesť v podbrušku. Ak je silná, to už nespôsobuje infekcia ale pms prípadne ten zápal. A Macmiror by sa ne nemal pouzivat pred menstruaciou kedže v tele pôsobí dlhší čas, s menštruáciou to výjde vonku.

adusik12457
autor
6. máj 2020

ms ešte nemám a tabletky si davam a zatial aj mastičku večer zakial nemám ms

adusik12457
autor
6. máj 2020

@simsalabim ja som bola 2dni spátky u dr

adusik12457
autor
6. máj 2020

ináč je pravda že môže žena vykrvácať zo zápalu maternice?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre