Ako rýchlo klesá hCG?

emma2782
21. dec 2023

Včera večer som mala pozitívny test, v noci som sa rozkrvácala ale ráno test bol stále pozitívny. Dnes poobede už úplne negatívny. Môže hcg klesať takto rýchlo? Alebo som mala len vadné testy?

marhulka13
21. dec 2023

@emma2782 fotku testov nemas?

emma2782
autor
21. dec 2023

@marhulka13 včera večer

emma2782
autor
21. dec 2023
emma2782
autor
21. dec 2023
pribinak
21. dec 2023

@emma2782 ja neviem, mna tu utopia v lyzicke vody, ale toto sú negatívne testy, ja vidím len 1 čiarku

Veľa šťastia v novom roku

emma2782
autor
21. dec 2023

@pribinak ahoj, beriem tvoj názor no toto sú pozitívne testy len skoro testované 🙂 predchádzajúce tehu som mala o toto slabšie testy a mám z toho dieťa.
Ďakujem🙂

judit47
21. dec 2023

Ano moze klesat ak k tomu pripocitam krvacani,pravdepodobne sa neujalo…

emma2782
autor
21. dec 2023

@judit47 áno, som si toho vedomá.. Len ma prekvapilo, že tak rýchlo kleslo. Ráno ešte je a zrazu nič,..

judit47
21. dec 2023

@emma2782 na teste si mala viac menej ducha-velmi slabu druhu ciarku takze HCG nemohlo byt nejake vysoke…ak by bolo vysoke mas brutal kolajnice takze ano mohlo zial klesnut

ailiba
21. dec 2023

@emma2782 mala si slabucku ciarku este, takze si nemala vysoke hcg, povedzme mas citlivist 10, ty si mala 20 a klesa to tak rychlo, ako stupa, takze ti kleslo pod 10 a ciarka uz nie je. Preto by sa nemalo testovat velmi skoro... Lebo sa casto stane, ze sa embryjko neudrží. Skoda.

marhulka13
21. dec 2023

@pribinak súhlasím s tebou, toto by som za pozitivne určite nepokladala

emma2782
autor
21. dec 2023

@marhulka13 žienky je to jednoznačne pozitívne, teda bolo. Z takéhoto mám dieťa. Pozitívny test je i slabá čiarka, stačí naštudovať

marhulka13
21. dec 2023

@emma2782 a stačí naštudovať, že čiarka silnie postupne a až vtedy to je jednoznačne tehotenstvo. Nie vyvolavanie duchov a fotenie pod uhlom aby bolo vôbec niečo vidiet

jaskolka
21. dec 2023

@emma2782 áno, aj slabá čiarka je tehotenstvo. No musí jednoznačne hcg stúpať a čiarka silniet.
Ale v tomto prípade u teba šlo o biochemické tehotenstvo, test ti to zachytil, lebo už to bolo na tých 10mmol,ako je citlivosť testu, ale zrejme to fakt bolo len veľmi málo nad tou hranicou, možno iba tesne.
No a jednoducho keď hcg kleslo, začala si krvácať tak už to bolo pod hranicou zachytitelnosti testu. A to je naozaj možné aj z večera do rána, keďže prvá čiarka bola skutočne veľmi slabá.

majamat
21. dec 2023

@emma2782 zial taketo testy maju mnohe zeny a niektore maju aj v labaku kontrolne HCG a negativne, testy casto duchuju. vyzeraju ako tie tvoje a nejedna sa o tehu. cize toto by som povazovala za vlemi neisty vysledok.
a samozrejme moze ist aj o biochemicke tehu a kedze HCG je velmi nizke, moze klesnut rychlo.

colsami
21. dec 2023

Tiez ak testujes velmi skoro (co zjavne ano) tak isto vies aj to, ze sa ma testovat z ranneho mocu.

Takze ak vies vsetko tak ako prezentujes, nepytaj rady ale pockaj si kym mozes otestovat z ranneho mocu a normalnom termine tj ked meska ms a podla vysledku sa zariad. Drzim palce.

thoughtfulweirdo
21. dec 2023

V návode testov je písané, že intenzita čiarky nie je rozhodujúca, tu je druhá čiarka slabá, ale viditeľná, kto nevidí, buď má slabé oči alebo jas a rozlíšenie obrazovky 🙂
Každopádne, asi to bolo testované dosť skoro, hcg ešte bolo nízke, nejde asi ani o klasický potrat, len o neúspešné tehotenstvo a keby si netestovala skôr, ani by si nevedela, takže za mňa áno, môže to tak rýchlo klesnúť.

colsami
21. dec 2023

A vidim ze to testujes na 10 dpo, to fakt nie je den kedy je hodnoverny vysledok z poobedneho testovania, vtedy mozes byt rada ak budes mat slabulinku ciarku vobec rano.

Tak si pockaj do ms ci pride...

marhulka13
21. dec 2023

@thoughtfulweirdo presne, pozitívny test je vtedy keď nemusím nastavovať jas ani kontrast na telefóne. Takže takúto blbosť by som tu ani nepisala

majamat
21. dec 2023

@thoughtfulweirdo to je sice pravda, ale denodenne tu su taketo testy a casto sa o tehu nejedna. ako som pisala, neiktore zeny maju tehu vylucene vysetrenim hcg v labaku, co je ovela presnejsie.
netusim preco to tak je, na co tieto testy reaguju. no fakt je, ze sa to stava, ze test ukaze takto ciarku aj mimo tehu.

rachel36a
21. dec 2023

@emma2782 ono ak keby si stale tehu bola tak rrano ti ukaze slabu ciatku a poobede nemusi lebo koncentracia mocu je slabsia...q pri takej dlabej ciatke je to uplne normalne

thoughtfulweirdo
21. dec 2023

@marhulka13 Ja nič nenastavujem, prelistovala som diskusiu, lebo som chcela vedieť, či je to tá včerajšia, ktorú hľadám a túto čiarku som videla hneď pri preletení pohľadom 🤷🏻‍♀️

emma2782
autor
21. dec 2023

Tak táto fotka je dokonca fotená veľmi zle 😃 nie to ešte nastavená pod správnym uhľom. Áno, chápem, že niektoré jednoducho toto berú ako negatívny test keďže pre nich pozitívny sú koľajnice avšak snažilky, ktoré testujú vedia, že ak majú takýto test (a nestane sa to čo mne) tak sú tehotné.
Tiež pravda, že testy často duchujú no tento mne osobne ani raz neduchoval a vôbec nie takto, všetko je však prvý krát takže môže byť. Zároveň naozaj ak sú testy takéto slabé, môže byť, že som len viac pila a preto sa neukázala ani slabá čiarka.
No pravdepodobne sa jednalo o potrat, keďže negatívny test a krvácanie napriek tomu úspešne tehotenstvo je neracionálne.
Ďakujem za názory 🙂 našťastie krvácanie bolo bez bolestí a už ustúpilo (som vďačná, že som netrpela v bolestiach a dlho)

majamat
21. dec 2023

@emma2782 tu ani nejde o to, ako test kto berie, za aky ho povazuje.
ide o to, ze takyto test jednoducho nei je relevantny, neda sa to povazovat ani za tehu, ani ze o tehu nejde. jednoducho takyto test je neisty a jedine co treba, pockat, ako to bdue dalej pokracovat. nema vyznam upinat sa na hednu,c i druhu moznost.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
10zabka
21. dec 2023

@emma2782 ani jeden z testov nie je pozitívny. Pozitívny vyzerá takto:

isis234
22. dec 2023

@emma2782 na foto máš 1 čiarku. Druhá je veeeľmi slabá. Takže negtívny test
@10zabka presne tak má vyzerať pozitívny test

bejbs123
22. dec 2023

@emma2782 no toto bolo velmi nizke hcg,podla mna by to 25tkovy test ani nezachytil,tak pri takomto nizkom hcg je uplne v poriadku taky rychly pokles,neviem co konkretne ti pride na tom divne

sense
22. dec 2023

@emma2782 inak ja som als takýto test na 11dpo a tehotná som nebola. Čiže od vtedy takéto duch nepovažujem za pozitívne. Ale ak si to testovala na 10dpi tak hcg vysoké nebolo preto aj rýchlo kleslo

majamat
22. dec 2023

teraz citam. pises, ze ti tento test nikdy neduchoval.
to nei je o tom,c i ti duchoval,a lebo nie. to je o tom, ako ho vyrobca urobi. jednoducho testy duchuju ovela castejsie ako v minulosti.

ak si krvacala, ci krvacas a nei ej to nijak velke krvacanie, ani enmas bolesti, tak je skor pravdepodobne, ze ide o ms a tehu si nebola.

neviem ci to ma vyznam, asi nie, jedine tak pre info, ak by si chcela vediet, mozes si dat odobrat HCG v labaku.

v krvi je HCG zvysene nad 5,a le an to aby ti test ukazal pozitivitu, v krvi musis mat HCG zvysene niekolkonasobne. cize nie ked mas 10, ale mala by si mat ovela viac. netusim kolko, ale raz som to niekde hladala viem ze to bola niekolkonasobne vyssia hodnota.
cize ak by islo o biochem tehu a test ti uz pozitivitu neukazuje, v krvi by este nejake zostakvoe HCG byt malo. len kusok nad normu.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre