Ako pripraviť telo na tehotenstvo?

majka4555
26. apr 2022

Ahojte, poprosim, ktore vitaminy zabrali najlepsie na podporu pred otehotnenim?

mirkaz156
26. apr 2022

@majka4555 nepíšes či na prvé či na piate... V každom prípade navštíviť ženskú fyzio ktorá pozrie stav tela ale hlavne chrbát brucho či je to ok alebo odporúča cvičiť. Poprípade cviky na panvové dno.
Veľmi veľa žien má problém so svalmi po pôrode.
Aj ja som si myslela že sa ma to netýka som mladá chudá cvičím... A brucho som dávala dokopy rok a pol od pôrodu a teda nebolo mi všetko jedno.

werony_n
26. apr 2022

@majka4555 netreba ti žiadnu fyzio ani nič podobne ja som odrodila aj bez toho a vôbec ti to k otehotneniu nepomôže. Odporúča sa kyselina listová výborne je zastúpená vo vitamínoch femibion 1.

zorkahorka
26. apr 2022

Ako pise druha mamina. Nic netreba, staci ta kyselina listova. Podporuje otehotnenie a je dobra aj v 1. Trimestri. Rodila som 2x so skoliozou, brutalne som nabrala pocas tehu a chrbat nebolel. Po porode mozes mat problem s diastazou na bruchu, existuju na to potom cviky. Ako aj na panvove dno. Idealne je neprezierat sa 🤣

miadi
27. apr 2022

Ja moc nechapem ten prvy koment .😅pride mi ako odpoved na uplne inu otazku . Ja som stara korcula rodila som v 33 a 38 ziadne fyzio .. necvicim a brucho som mala ok hnet po porode. Aj ked som nabrala +20 a + 24kg. Ale islo to hnet dole polka ..telo si pamata aka si bola pred teho. Ale k tvojej otazke mà sa brat kyselina listova uz par mesiacov pred snazenim sa. Na udrzanie nie su ziadne vitamini. Existuju nejake tabletky co by ti dr predpisala v pripade potreby. Ak nemas nejaky realny zdravotny problem Tak si z toho nerob vedu.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
54tinka54
27. apr 2022

@majka4555 obyčajná kyselina listova

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre